Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.10.
Nove epizode omiljenih serija te rado gledani filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 27.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Prelijepa stara vodenica u Donjem Blissinghamu ima bogatu povijest, a u njoj žive nagrađeni pekar Tom Larkton i njegova supruga slastičarka Chrissie.

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:50 sati
Grace je s ekipom pozvan na mjesto tragičnog prometnog sudara triju vozila, zglobnog tegljača, automobila i plavog kamioneta. Neočekivano otkriće na mjestu događaja, nađeno na jednoj od žrtava, pokazuje da je ovaj slučaj mnogo kompleksniji od običnog.

Zaljev, HTV 2 u 23:30 sati
Istaknuta obitelj iz Morecambea pobuđuje sumnju zbog svoga agresivnog poslovanja. U Odjelu teških zločina jedan slučajan susret ekipu dovodi korak bliže pravoj istini.

FILMOVI

Rocky Balboa, HTV 1 u 20:45 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Divlja prostranstva, HTV 3 u 22:45 sati
Današnji filmovi ovog žanra uglavnom slijede utabani put Clinta Eastwooda i Sergia Leonea, dok Costnerov film izuzetno podsjeća na romantičarska ostvarenja Johna Forda, s mnoštvom suptilnih detalja i prekrasnih snimaka gotovo idealiziranoga krajolika.

Seks i grad 2, RTL u 23 sata
Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu vraćaju se u novoj pustolovini! Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

Izranjanje, HTV 1 u 23:05 sati
Dvije polusestre, jedna Šveđanka, a druga Norvežanka, odlaze na svoje tradicionalno zimsko ronjenje u sjevernu Norvešku. Dogodi se nesreća i Tuva ostane zarobljena ispod stijene na dubini od 30 metara. Idina sposobnost nošenja s krizom nađe se na velikoj kušnji. Nema nikoga tko bi im priskočio u pomoć i sestre su primorane same naći izlaz iz teške situacije.

Mamurluk 2, Nova TV u 23:25 sati
Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala