Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Split shit - Jura Ozmec opet izazvao skandal na HTV-ovu blogu
Splićani uvrijeđeni pisanjem HTV-ova novinara o Splitu i navijačima Hajduka

"Split shit" - Jura Ozmec opet izazvao skandal na HTV-ovu blogu

Jura Ozmec ponovno je podigao tenzije svojim napisima na blogu. Ovaj puta okomio se na Torcidu, napisavši tekst pun sarkazma o razgovoru Torcide i igrača Hajduka prošloga tjedna.

"Vjerojatno je baš ugodno bilo igračima Hajduka prošloga tjedna posjedati na travu i slušati svoje navijače o tome kako moraju igrati. Još ugodnije im je, svakako, bilo spavati na stadionu nakon što su izgubili utakmicu od Žiline, u strahu da ne bude 'po glavi stanovnika' od istih tih navijača." - započinje Ozmec, i nastavlja priču o tome kako bi Torcida valjda sad trebala i dijeliti savjete gradonačelniku Splita kako da vodi samoposluge i gdje da ulaže dionice.

"Novi običaji će izbaciti Split u svjetsku orbitu i nakon 'banana splita' i 'split time' dobit ćemo i treću svjetski razumljivu izvedenicu, vjerojatno: 'split shit'. Zahvaljujući prvenstveno dobroti nogometaša Hajduka, koji svakoga dana kad dođu na trening od idućega tjedna neće više uopće trčati i ganjati loptu, nego će svakodnevno ujutro i popodne slušati priopćenja Torcide, a u konačnici sezone i pjesme mlađih članova Torcide, uglazbljene od Tončija Huljića." - nastavlja Ozmec.

Ozmec odavno nije omiljen u južnom dijelu Hrvatske, još otkako je najavljujući vaterpolo utakmicu između zagrebačke Mladosti i dubrovačkog Juga rekao: "Evo izlaze igrači Juga, a tu su i naši."

Činjenica je da se Ozmecov tekst vrlo lako može pretočiti i u zagrebačko okružje, odnosno Kerum zamijeniti Mamićem ili Bandićem, a navijači Torcide Bad Blue Boysima i to je ujedno i najveća zamjerka Splićana - neobjektivnost HTV-ovog novinara, koji navija samo za jednu stranu, a novinar je televizije koja predstavlja cijelu Hrvatsku.

Najžalosnije od svega je što se Hrvatska uopće i dijeli na takav način, ne samo u Ozmecovom slučaju, nego općenito. Sport bi ljude trebao spajati, i općenito predstavljati nešto pozitivno. Umjesto toga, uglavnom služi primitivnim skupinama za iživljavanje nad drugim primitivnim skupinama i obratno.

G.N./MojTV.hr

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala