Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jura Ozmec na blogu izvrijeđao Marka Vargeka
HTV-ov sportski novinar teškim se uvredama obrušio na mlađeg kolegu s RTL Televizije

Jura Ozmec na blogu izvrijeđao Marka Vargeka

Blog "De facto de Jura", kojeg na HRT-ovim web stranicama vodi sportski novinar Jura Ozmec, postao je mjesto uvreda i prozivki na račun Marka Vargeka, sportskog novinara RTL Televizije. Ozmec je, naime, ogorčen Vargekovim ponašanjem pred kamerama i pitanjem "Gdje vam je bolje, u Splitu ili Zagrebu?", pa se na mlađeg kolegu, umjesto konstruktivnom kritikom, obrušio vrijeđanjem iz kojeg se najviše iščitava - puka ljubomora.

"No, nije niti to sve 'zlo' organizatora (saveza), niti problem vodstva današnjih 'kauboja'. Naime, uz taj problem, ili probleme, koji su bjelodani, moram primijetiti, osuditi i naglasiti, ovdje jednostavno napisati da postoje i "domaći izdajnici i kreteni", odnosno da je hrvatski običaj postao omalovažavanje, traženje "dlake u jajetu", isticanje sitnih problema kao ogromnih, a vrhunac svega je podatak da samo kvazinovinarski kreten može tako izrazito u razgovoru s vodećim igračima reprezentacije, a u danu između sjajnog ozračja u Splitu i uz najavu i ocjenu ozračja u Zagrebu inzistirati na pitanju 'jel vam ljepše u Splitu ili Zagrebu', tj. samo totalni idiot, a nikako novinar i nikako normalan čovjek (ujedno i stanovnik Hrvatske) ne može ne vidjet posljedicu takvog pitanja i takvog razgovora u unutarhrvatskim postojećim stanjima!", ogorčeno će Jura Ozmec na blogu.

"Ovdje je riječ o pitanju priučenog i očito ograničenog "voditelja" (riječ mora biti u navodnicima, jer taj lik ne da nije voditelj, nego bi ga u zatvor trebalo strpati zbog širenja međugrađanske mržnje!) jedne od nacionalnih TV kuća koje su otkupile pravo prijenosa utakmica", piše Jura Ozmec, iznenađujući nas gorčinom koju kao profesionalac (?) nije uspio spremiti u ladicu i dopustiti nekom drugom tko nije stari HTV-ovac da pokaže svoje umijeće pred kamerama.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Arnol arnol @ 30.1.2009. 11:06

     Kaj je sada postalo moderno vrijeđanje ?

    Svi žele što više biti po novinama ili je jednostavno vrijeme za vrijeđanje ?..... 

  • #1
    0 0
    Jasmin3 jasmin3 @ 27.1.2009. 22:46
    Pitanje možda i nije bilo primjereno, ali Ozmecovi komentari su ispod svake razine i ljudske i novinarske. Nije li zavist četvrta od sedam glavnih grijeha?
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala