Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ella Purnell izlazi iz trezora u prvom traileru za Fallout
Walton Goggins također glumi u televizijskoj adaptaciji igre, koja na Prime Video stiže u travnju

Ella Purnell izlazi iz trezora u prvom traileru za "Fallout"

Trezor je službeno otvoren u konvenciji CCXP u Brazilu. Više od tri godine nakon što su se Bethesda Softworks i Prime Video prvi put okupili, dugo očekivana adaptacija Fallouta s Ellom Purnell, Waltonom Gogginsom i Aaronom Motenom u glavnim ulogama konačno je dobila svoj prvi teaser trailer koji daje pogled na oživljenu nuklearnu pustoš.

Prilagođena od strane hvaljenih televizijskih veterana Jonathana Nolana i Lise Joy, serija je reklamirana kao novo poglavlje u franšizi koje se može nositi s pričama postapokaliptičnih, retro-futurističkih videoigara. Pojedinosti o Falloutu držane su uglavnom u tajnosti sve do pojavljivanja na konvenciji na kojoj su sudjelovali Purnell, Goggins i Moten uz Nolana i ko-showrunnera Grahama Wagnera.

Osim opširne rasprave o serijalu na kultnom Thunder Stageu, predstavili su snimke koje su obožavatelji Fallouta odmah prepoznali, poput eksperimentalnih trezora, dogmatičnog, tehnološki teškog Brotherhood of Steel, prisjećanja na 40-e i 50-e, i Ghoula (Goggins), jednog od ljudi mutiranih u monstruozni oblik zbog radijacije u pustoši. Serija se odvija više od 200 godina nakon Velikog rata, koji je otjerao čovječanstvo u podzemne trezore kako bi izbjeglo uništenje nuklearnim bombama.

Fallout serija držat će se kanona igara, ali će ispričati vlastitu priču usredotočenu primarno na tri lika - Lucy (Purnell), optimističnu sveameričku stanovnicu trezora iz Trezora 33 koja prvi put izlazi iz skloništa, Maximusa (Moten), militarističkog, odanog člana Bratstva čelika, i Ghoula, ciničnog lovca na glave, "lopova" koji je u pustoši već 200 godina zahvaljujući produljenom životnom vijeku. Njihove priče odvijat će se u pustopoljinama onoga što je nekada bio Los Angeles, obećavajući ludu priču o imućnima i siromasima u nasilnom, apsurdnom svijetu u kojem više nema mnogo toga za svađu osim oko čepova boca.

Moisés Arias, Kyle MacLachlan, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan i Xelia Mendes-Jones zaokružuju glumačku postavu, a premijera serije Fallout očekuje se 12. travnja 2024. godine na Prime Video usluzi.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala