Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John River: Između živih i mrtvih
Odvažna i neočekivana kriminalistička triler serija stiže na naše male ekrane u sklopu Krimi petka na Drugom

John River: Između živih i mrtvih

Foto: HRT

Fascinantan triler John River: Između živih i mrtvih kreatorice i scenaristice serije Abi Morgan, dobitnice nagrada Emmy i BAFTA, na odvažne i neočekivane načine pomiče naše granice onoga što očekujemo od kriminalističkih serija. Besciljnom u Londonu punom drugih prognanih duša, Riveru njegova izolacija pomaže da se poveže sa žrtvama koje završe u njegovu svijetu i da uvidi istinu na načine koji njegove kolege privlače, ali i potiču na sumnju.

Kada ljubav i gubitak erodiraju njegove dugogodišnje obrane, River je rastrgan između živih i mrtvih. Hoće li napokon morati jednom i zauvijek izabrati? Od 3. studenoga u 23:25 u sklopu Krimi petka na Drugom (HRT - HTV 2) prikazuje se serija John River: Između živih i mrtvih.

Stellan Skarsgård glumi Johna Rivera, izvanredna policijskog inspektora čiji genij i najveća mana leže u krhkosti njegova uma — čovjeka kojeg progone žrtve ubojstava čije tajne mora otkriti, čovjeka koji hoda po tankoj crti između patologije koja je toliko ekstremna da mu prijeti trajni otkaz i zdravog stanja uma koje bi ga moglo izliječiti od njegova dara.

Nicola Walker glumi Riverovu kolegicu i pouzdanicu, istražnu narednicu Jackie Stevenson zvanu Stevie, Adeel Akhtar glumi istražnog narednika Iru Kinga, a Lesley Manville njihova je šefica, viša inspektorica Chrissie Reid. Eddie Marsan također se pojavljuje kao zloglasni ubojica koji izaziva i muči Rivera.

U prvoj epizodi Johna Rivera, uglednog policijskog inspektora, progone žrtve čije tajne mora otkriti. Teško mu se suočiti s gubitkom bliske kolegice i lovi potencijalnog sumnjivca diljem Londona što završava tragično. Krhkoga stanja uma, pod velikim je pritiskom, i novinara i unutar policije, a sve više ljudi traže da ga otpuste. Za to vrijeme majka ubijene tinejdžerice sve je očajnija — kćerin je dečko priznao, tijela nema, a majka krivi Rivera zbog neispunjenog obećanja da će pronaći njezinu kćer.

Odvažnu i neobičnu kriminalističku seriju John River: Između života i mrtvih ne propustite pogledati od petka 3. studenog u 23:25 na Drugom programu Hrvatske radiotelevizije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala