Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže treća sezona serije Inspektor Grace
U sklopu Krimi petka na Drugom programu HRT-a stiže nova sezona kriminalističke serije "Inspektor Grace"

Stiže treća sezona serije "Inspektor Grace"

Treća sezona serije Inspektor Grace, temeljene na romanima Petera Jamesa, prikazuje se u sklopu Krimi petka od 20. listopada na Drugom HRT - HTV 2 u 21:50. S 20 romana u kojima najraznovrsnije zločine rješava inspektor Grace i s još 21 romanom bez zajedničkoga glavnog lika, James je jedan od najplodnijih suvremenih britanskih pisaca krimića i svakako jedan od najpopularnijih. Romani su mu napeti, puni neočekivanih zapleta i točnih prikaza policijskih postupaka i procedura te je za svoj spisateljski rad osvojio više od 40 raznih nagrada.

Njegovih 19 romana bilo je na prvome mjestu liste Sunday Timesa, djela su mu prodana u 21 milijun primjeraka diljem svijeta i prevedena su na 38 jezika. Osim za TV, njegove su knjige bile adaptirane i za kazalište pa je šest takvih drama postiglo golem uspjeh na engleskim pozornicama.

Za televiziju su dosad snimljene tri sezone serije Inspektor Grace po Jamesovim romanima s Johnom Simmom u ulozi inspektora Gracea. Četvrta sezona prikazivat će se 2024. godine.

I treća sezona sastoji se od tri cjelovečernja filma, a uz Johna Simma (Roy Grace) u njima glume Richie Campbell, Zoe Tapper i Craig Parkinson.

1. epizoda: Užasan događaj u hotelu u kojem Alison Vosper, Graceova šefica, ima oproštajni domjenak prisiljava Gracea i Bransona na neugodnu istragu i ispitivanje svih gostiju hotela i uzvanika na domjenku među kojima su i visoki policijski službenici. Nešto u hotelskom incidentu izaziva neugodu u Graceu jer zna da je to već jednom vidio.

Scenarij potpisuju Ben Court, Caroline Ip i Ed Whitmore, a režiju Camilla Strøm Henriksen i Isher Sahota.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala