Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.10.
Nove sezone i epizode omiljenih serija te rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Petak 13.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Serija i u 23. sezoni donosi lepezu kriminalističkih zagonetki smještenih u bizarni svijet grofovije Midsomer napučen zanimljivim ekscentričnim likovima gdje su zapleti protkani lažnim tragovima.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Banks i tim imaju bolni zadatak da otkriju kako je došlo do nedavne tragedije. Mukotrpna istraga dovede ih do sumnjivca, ali zapne kad otkriju da mu se krivnja nikako ne može pripisati.13,58

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Jenn je pod pritiskom da riješi slučaj te je stoga zaokupljena poslom pa ne vidi da se i njezina obitelj suočava s problemima.

FILMOVI

Rocky 2, HTV 1 u 20:45 sati
Nakon proslavljenog meča za krunu svjetskoga boksačkog prvaka Rocky Balboa uživa u uspjehu i novcu, neznatno nezadovoljan što je meč bio proglašen neriješenim pa je naslov prvaka ostao u posjedu Apolla Creeda. No, kada se planirana uloga u unosnoj televizijskoj reklami izjalovi, Rocky je primoran zaposliti se u tvrtki za pakiranje mesa, u kojoj uskoro dobije otkaz. Kada se Rockyju učini da je situacija postala bezizlazna, stiže mu neočekivani poziv na revanš s Apollom.

Adamove jabuke, HTV 3 u 22:45 sati
Neonacist osuđen na rad za opće dobro u crkvi sukobljava se sa svećenikom slijepo odanom vjeri. Radnja filma temelji se na priči iz Knjige o Jobu, a glavne uloge ostvarili su Ulrich Thomsen i Mads Mikkelsen.

Samo malo, samo malo..., HTV 1 u 23:30 sati
Wendy vidi stvari drugačije od ostalih: žestoko je nezavisna, ima briljantan um i nestašno je vesela. Wendy je autistična. Za nju ljudi predstavljaju neriješive kodove, a svijet joj je zbunjujuće mjesto. Jednog dana Wendy odluči pobjeći od svoje starateljice kako bi predala svoj rad na natjecanje pisanja scenarija za Zvjezdane staze.

Inferno, Nova TV u 0:10 sati
Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sjećanja u vezi svega što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubojice. Uz pomoć doktorice Sienne Brooks i njegovog osobnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati pobjeći, ali i riješiti najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala