Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.9.
Nove epizode omiljenih serija te filmovi novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 29.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 20:15 sati
Policajca netko hladnokrvno ubije u njegovoj spavaćoj sobi pred očima njegove traumatizirane supruge Julije.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
U petoj sezoni britanske kriminalističke serije smještene u dojmljiva jorkširska sela i gradove viši inspektor Banks i kolege rješavaju tri slučaja.

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Doušnik ekipi otkriva neočekivani trag. Mještani Morecambea obilaze ožalošćenu obitelj, a pritom se otkrivaju tajne koje bi ipak trebale ostati skrivene.

FILMOVI

Jocker, HTV 1 u 21:10 sati
Nick Wild, tjelohranitelj i ovisnik o kocki, kreće u osvetnički pohod kada njegovu prijateljicu siluje poremećeni nasilnik. No ono što Nick ne zna je da je zlostavljač sin moćnog mafijaškog šefa. Ulozi su sad viši nego ikada jer ovu igru može preživjeti samo jedan.

Treperava svjetla, HTV 3 u 22:20 sati
Četiri sitna kriminalca ukradu milijune od svog šefa koji je gangster. S time planiraju pobjeći u Barcelonu, ali putem iz Kopenhagena primorani su stati u jednom selu gdje se nekoliko tjedana skrivaju u staroj kući. Svima se zapravo sviđa taj miran seoski život i željeli bi tu započeti novi život…

Pobješnjeli Max 2, RTL u 23:15 sati
Budućnost neće pripasti pokornima, kako su nas stoljećima uzalud uvjeravali. Budućnost će pripasti spremnima na beskompromisnu borbu. Budućnost pripada pobješnjelom Maxu...

Starci, Nova TV u 23:20 sati
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade i Rob Schneider predvode glumačke zvijezde u priči o petorici prijatelja iz djetinjstva koji se nakon 30 godina ponovo okupljaju i po prvi puta međusobno upoznaju svoje obitelji.

U punom cvatu, HTV 1 u 23:25 sati
Po završetku Drugog svjetskog rata na Okinawi se sprema boksački meč za svjetsku titulu između Amerikanca Clinta Sullivana i Japanca Masahiroa. Oba borca progonjena su prošlošću, a iako suparnici u ringu, uzajamno se poštuju, iako njihove zemlje i tisak koriste meč za političku propagandu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala