Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Emma Corrin u najavi serije A Murder at the End of the World
Prvi službeni trailer za kriminalističku seriju otkriva jezivi i kompleksni misterij

Emma Corrin u najavi serije "A Murder at the End of the World"

Napokon je stigao prvi trailer za A Murder at the End of the World, koji nam najavljuje komplicirani misterij koja glavnog lika priče vodi kroz vrlo kompleksan put. Limitirana serija koju radi FX ima zlokoban zaplet, budući da je nekoliko stranaca zarobljeno u odmaralištu kada više ljudi počne gubiti živote.

Ako se odgovorni brzo ne pronađu, bit će prekasno, a sudionici upleteni u tu priču nikada neće moći pobjeći iz varljive vile. Postoji samo jedna osoba koja može razotkriti taj misterij i trebat će joj sva pomoć koju može dobiti.

Emma Corrin glumi Darby Hart, detektivku amaterku koja je pozvana na sablasno mjesto zajedno s ostalim gostima. Budući da nema toliko iskustva na koje bi se voljela osloniti, Darby će imati vrlo težak izazov pred sobom dok pokušava otkriti što se zapravo događa unutar zidova Andyjeve (Clive Owen) rezidencije. Ekscentrični milijarder mora imati razlog zašto poziva ljude da dođu u njegovu kuću no može li i on biti upleten u zločine koji se događaju nakon što se svi ponovno okupe? Samo će vrijeme pokazati tko je nasilni ubojica.

Brit Marling i Zal Batmanglij stoje iza razvoja ograničene serije, nakon što su godinama zajedno radili na The OA. Nakon što je taj projekt završio, filmaši su znali da je vrijeme da ispričaju sasvim drugačiju priču, a A Murder at the End of the World stiglo je kao savršen misterij ubojstva za televizijsku adaptaciju.

Darby Hart će najopasniji slučaj u svojoj karijeri početi rješavati 14. studenog, kada serija A Murder at the End of the World premijerno stigne na FX.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala