Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova ZF zabava i novi Korvo u najavi serije Solar Opposites
U četvrtoj sezoni popularne animirane serije svoj glas će glavnom liku posuditi Dan Stevens

Nova ZF zabava i novi Korvo u najavi serije "Solar Opposites"

Serija Solar Opposites uskoro se vraća na male ekrane, a nova sezona ovih je dana predstavljena i prvim službenim trailerom. Od zadnje sezone dogodile su se neke ključne promjene u produkciji tako da Dan Stevens sada svoj glas posuđuje Korvu, a Mike McMahan ostao je sam u stvaranju novih epizoda jer je Justin Roiland otpušten nakon optužbi za obiteljsko nasilje.

No novoobjavljeni trailer otkriva kakva je budućnost hit serije, kako zvuči Stevensov novi, britanski Korvo, što se događa s njegovom shlorpijanskom obitelji te najavljuje pregršt znanstveno-fantastičnih čudnovatosti.

Korvo dakle ima novi glas nakon što ga je Terry (Thomas Middleditch) pogodio strelicom dok je igrao originalni pikado iz serije Kafić uzdravlje, no brzo je sve sredio pomoću ZF zrake za popravljanje glasa. Novi glas nije promijenio niti Korva niti njegovu obitelj, koja se i dalje trudi (i ne uspijeva) uklopiti se i raditi normalne stvari kao i drugi ljudi. Nove avanture čekaju i smanjene ljude koji se nalaze u Zidu.

Već tri sezone serija Solar Opposites prati avanture Shlorpianaca Korva i Terryja te njihovih replikanata Yumyulacka (Sean Giambrone) i Jesse (Mary Mack) nakon što su se srušili na Zemlju nakon uništenja njihovog planeta. Njihova je misija iskoristiti Pupu (Sagan McMahan) da pretvore svoj novi dom u odgovarajuću zamjenu za planet Shlorp, ali su još uvijek podijeljeni jesu li Zemlja i bizarni ljudi fantastični ili užasni.

Svoj glas također posuđuje Tiffany Haddish kao drska umjetna inteligencija Aisha s njihovog broda. Serija je već dobila zeleno svjetlo za petu sezonu te je najavljen i specijal za Valentinovo, u kojem će naši junaci otkriti značenje još jednog ljudskog praznika.

Što nam sve donosi četvrta sezona doznat ćemo 14. kolovoza kada krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala