Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Epske borbe u novom traileru za Godzilla x Kong: Novo carstvo
Očekujte borbu Titana kao nikad dosad: u kinima već 28.3.

Epske borbe u novom traileru za "Godzilla x Kong: Novo carstvo"

Foto: YouTube

Čuvari prirode. Zaštitnici čovječanstva. Uspon novog carstva. – ukratko je opis uz novi trailer za novi film u Monsterverseu, Godzilla x Kong: The New Empire, u domaćem prijevodu Godzilla x Kong: Novo carstvo.

Legendary Pictures nastavlja s pričom koja donosi epsku bitku kao nikad dosad kad se moćni Kong i zastrašujuća Godzilla suoče s kolosalnom prijetnjom, dosad skrivenom unutar našeg svijeta, koja neće zaprijetiti samo opstanku Titana, već i našem, ljudskom.

Novo carstvo vodi nas još dublje u povijest Titana i njihovog podrijetla, a saznat ćemo i daljnje tajne Otoka lubanja te otkriti kakva je to mitska borba pomogla oblikovati ova izvanredna bića i zauvijek ih vezala uz čovječanstvo. Ako je suditi po novom traileru, očekuje nas svašta: beba Kong, vojska načinjena od Kongova, Kongov super udarac zahvaljujući posebnoj B.E.A.S.T. Glove, novoj tehnologiji koju čudovišta imaju, primirje koje je zavladalo među kaijuima.

I ovaj put režiju potpisuje Adam Wingard, a scenarij Terry Rossio, Simon Barrett i Jeremy Slater. Ima tu i povratnika franšize, ali i novih lica: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen samo su dio mnogobrojne glumačke ekipe, dok se Millie Bobby Brown i Kyle Chandler ne pojavljuju u ovom filmu prvi put nakon Godzilla vs. Kong iz 2021. i Godzilla: Kralj zvijeri iz 2019. godine.

Redatelj Wingard nedavno je dinamiku filma opisao kao dobar policajac-loš policajac: „Takva disfunkcionalna dinamika možda je najbolji opis odnosa Godzille i Konga“, rekao je redatelj i naveo Smrtonosno oružje kao jedan od najdražih filmova u žanru. „Moj uzor uvijek su bile 1980-e tako da je to desetljeće oduvijek bilo temelj za ovu priču.“

Godzilla x Kong: Novo carstvo u hrvatska kina stiže 28. ožujka, za kad je zakazana i svjetska premijera. Jučer je objavljen novi, moćni trailer koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala