Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simon Pegg istražuje bizarnu zagonetku u filmu Nandor Fodor and the Talking Mongoose
Objavljen je trailer za film u kojem također glume Minnie Driver, Neil Gaiman i Christopher Lloyd

Simon Pegg istražuje bizarnu zagonetku u filmu "Nandor Fodor and the Talking Mongoose"

Saban Films su objavili prvi službeni trailer za svoj nadolazeći film Nandor Fodor and the Talking Mongoose u kojem Simon Pegg glumi naslovnog američkog parapsihologa dok Neil Gaiman posuđuje svoj glas mungosu iz naslova.

Prvi trailer predstavlja nam Pegga u ulozi Fodora, samoprozvanog neskeptika kojeg zove obitelj s otoka Man koja tvrdi da u njihovoj štali živi mungos koji može govoriti te da je njegovo ime Gef. Fodor posjećuje obitelj kako bi razriješio misterij mungosa koji priča, a zagonetka se samo povećava dok ne dobije priliku sam vidjeti životinju.

Radnja filma djelomično se temelji na istinitoj priči iz Velike Britanije iz 1930-ih kada je obitelj Irving bila uvjerena kako u njihovoj štali živi mungos Gef, koji može pričati. Taj je fenomen privukao niz nadnaravnih istražitelja, koji su došli sami vidjeti o čemu se tu točno radi.

Redateljsku palicu drži Adam Sigal, a zvjezdanu glumačku postavu predvodi Pegg kao Nandor Fodor, koji dolazi istraživati na otok. Minnie Driver glumi Anne, njegovu prijateljicu i asistenticu koja vjeruje da je Gef stvaran. Christopher Lloyd nalazi se u ulozi dr. Harryja Pricea, nadnaravnog istražitelja, Gaiman svoj glas daje mungosu koji govori, a Edmund Kingsley glumi iluzionista Harryja Houdinija. Glumačku postavu zaokružuju Tim Downie, Ruth Connell, Paul Kaye, Gary Beadle, Drew Moerlin i Jessica Balmer.

Misterij mungosa koji priča razotkrit će se 1. rujna kada film Nandor Fodor and the Talking Mongoose stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala