Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Statham je Pčelar u akcijskom trileru koji će vam podići adrenalin odmah na početku 2024.
U naša kina stiže novi uzbudljivi akcijski triler s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi

Jason Statham je "Pčelar" u akcijskom trileru koji će vam podići adrenalin odmah na početku 2024.

U četvrtak, 11. siječnja, u kina se po prvi put ove godine vraća neponovljivi Jason Statham. U distribuciji Blitz Filma, akcijski triler Pčelar već bilježi iznimno dobre kritike i upravo je onakav film kakav trebamo za bombastičan početak godine, pun adrenalina.

G. Clay (Statham) je bivši agent organizacije poznate kao "Pčelari". Nakon što njegova prijateljica i susjeda gospođa Parker počini samoubojstvo zbog prijevare, g. Clay se odlučuje na brutalni osvetnički pohod koji poprima nacionalne razmjere. Njegova je priča mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu protiv sustava.

"Jason Statham može glumiti ovakvu ulogu u snu, ali ovo je jedna od njegovih najboljih izvedbi u posljednje vrijeme", napisao je Connor Carey u svojoj recenziji filma za Letterboxed, dodavši: "Pčelar nudi gotovo sve što možete poželjeti od filma ovog žanra, a ujedno je i jedan od najboljih filmova redatelja Davida Ayera posljednjih godina. Radnja je zanimljiva i dobro režirana, a svaka sljedeća akcijska scena veća je, brutalnija i luđa od prethodne. Borbe su savršeno koreografirane, a način na koji Statham to "radi" sa svojim protivnicima, dok neprestano izbacuje činjenice, dosjetke i šale s pčelama, iznimno je zadovoljavajući i zabavan za gledanje."

Osim Jasona Stathama, u filmu glume i Josh Hutcherson, Minnie Driver, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi te Phylicia Rashad.

Pčelar u kina dolazi 11. siječnja, a ulaznice su već u prodaji na web stranicama i kino blagajnama. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala