Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Idris Elba i njegov Knuckles predstavljeni prvim trailerom, poznat i datum premijere
Šest epizoda na Paramount+ stižu krajem travnja

Idris Elba i njegov Knuckles predstavljeni prvim trailerom, poznat i datum premijere

Foto: YouTube

Nakon teaser najave za treći film o Sonicu, objavljene neki dan, stigao je i službeni trailer za spin-off animiranu seriju o Knucklesu!

Serija jednostavnog naziva Knuckles prati naslovnog junaka, kojem je glas ponovno posudio Idris Elba, na urnebesnim i akcijom punim putovanjima na kojima će malo bolje upoznati sebe i shvatiti koje mu je mjesto na Zemlji. Knuckles pod svoje odluči uzeti Wadea Whipplea (Adam Pally) kako bi ga naučio načinima da postane Echidna ratnik. Naravno, na tom putu srest će i brutalne protivnike.

Radnja serije odvija se između filmova Sonic: Super jež 2 i nadolazećeg Sonica: Super jež 3 s tim da će se u njoj pojaviti još likova iz filmova pa tako Ben Schwartz ponovno posuđuje glas Sonicu, Colleen O’Shaughnessey Tails, a Tika Sumpter je Maddie. Ostatak prilično impresivne glumačke postave čine Stockard Channing, Edi Patterson, Scott Mescudi, Ellie Taylor, Julian Barratt, Rory McCann, Cary Elwes, Paul Scheer i Rob Heubel te legendarni Christopher Lloyd.

Redatelj Sonica: Super jež i Sonica: Super jež 2 Jeff Fowler režirao je pilot epizodu, a među ostalim redateljima su Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone i Carol Banker. Seriju su osmislili John Whittington i Toby Ascher uz koje na scenariju rade Brian Schacter i James Madejski.

Serija Knuckles bit će dostupna od 26. travnja sa svih šest epizoda na streamingu Paramount+ za Sjedinjene Države i Kanadu, a od 27. travnja za sve ostale teritorije na kojima je dostupan taj streaming, osim za Japan kamo stiže tek kasnije tijekom ove godine. Film Sonic: Super jež 3 u kinima bi se trebao naći 20. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala