Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 2.7.
Nedjelja donosi rado gledane serije i filmske naslove

TV Preporuke dana – Nedjelja 2.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 20:10 sati
Strömma Cement obiteljska je tvrtka koju čeličnom rukom vodi glava obitelji Eva. Kad Eva nakon srčanog udara završi u bolnici, zamoli svoju kćer Jonnu da umjesto nje odradi važan prodajni proces.

Crna lista, HTV 2 u 22:45 sati
Pokušaj atentata na senatoricu Panabaker vodi radnu skupinu do ekipe poznatih džepara. Red šalje opasan dar starom prijatelju u zatvoru.

FILMOVI

Nemoguća misija, Doma TV u 19:55 sati
Tajnom agentu Ethanu Huntu namjestili su strašan zloči, seriju ubojstava članova njegovog špijunskog tima. Bježi od vladina eskadrona smrti koji mu je za petama, probija se u najtajnije odaje CIA-e, visi s krova jurećeg vlaka, a sve u neprestanoj borbi da ostane korak ispred progonitelja.

Kako se riješiti frajera u 10 dana, Nova TV u 20:15 sati
Prepoznatljiv motiv koji pokreće većinu romantičnih komedija, zaljubljivanje likova koji ne shvaćaju kako zapravo žele isto - samo u različito vrijeme, u ovome je zabavnom filmu Donalda Petrieja nadograđen originalnom začkoljicom.

Pauk u mreži, RTL u 20:15 sati
U režiji izraelskog redatelja snimljen je film koji uz niz izraelskih glumaca nosi sjajni Ben Kingsley, čije je pojavljivanje ili izraz lica na velikom platnu dovoljno da impresionira. Osim ovog maestralnog, nagrađivanog britanskog glumaca, glumi i sjajna Monica Bellucci.

Kraljevina, RTL 2 u 20:15 sati
Iako potpuno fikcionalan, film je inspiriran pravim bombaškim napadima koji su se dogodili u Saudijskoj Arabiji.

Ulovi Smarta, RTL u 22 sata
Sjedište američke špijunske organizacije, CONTROL, napadnuto je i počinitelji su se domogli identiteta svih tajnih agenata. Šefu agencije ostaje samo jedna opcija, unaprijediti mladog i smotanog analitičara, Maxwella Smarta, u agenta. Njegov novi identitet je Agent 86 i on će učiniti sve kako bi se zaustavio zlu organizaciju KAOS.

Prava istina, Doma TV u 22:05 sati
Odvjetnik Richard Ramsay uvučen je u jedan od najzamršenijih slučajeve njegove karijere. Njegov klijent Mike Lassiter, sin Richardove bliske prijateljice, optužen je za ubojstvo vlastitog oca, imućnog i utjecajnog Boonea Lassitera. Iako je Mike priznao ubojstvo Richard je uvjeren da tu ima nešto više.

Karate Kid, Nova TV u 22:30 sati
Majstor borilačkih vještina, Jackie Chan, i mlada zvijezda u usponu, Jaden Smith, pojavljuju se u glavnim ulogama u ovom dugoočekivanom remaku istoimenog hita iz 1984. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala