Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bank of Dave donosi istinitu priču o prodavaču kombija koji je postao milijunaš
Objavljeni je trailer za film, u kojem glume Rory Kinnear, Phoebe Dynevor, Hugh Bonneville i Joel Fry

"Bank of Dave" donosi istinitu priču o prodavaču kombija koji je postao milijunaš

Samuel Goldwyn Films ove će nam godine predstaviti novi biografski film Bank of Dave, čiji trailer danas imamo prilike vidjeti. Osim trailera, otkriveno je i kako će ovaj film u kina izaći već ovog ljeta, točnije krajem kolovoza.

Novoobjavljeni trailer donosi nam ambicioznu istinitu priču o Daveu Fishwicku (Rory Kinnear), čovjeku koji je jednog dana došao do zaključka kako ima sredstva i potencijalne klijente da otvori malu banku u Lancashireu. No to neće biti tako jednostavno.

Službeni sinopsis otkriva:

Dave Fishwick (Rory Kinnear) prodaje kombije u Burnleyju u Lancashireu. Ono što je nekoć bio najproduktivniji i najprofitabilniji mlinarski grad na svijetu, Burnley je sada jedan od najosiromašenijih i najzapuštenijih gradova u Velikoj Britaniji. No Dave, uz malo kombiniranja i puno rada nekako uspijeva dobro živjeti - toliko dobro da je u jeku posljednje financijske krize počeo posuđivati novac sa smanjenim kamatama svojim klijentima i lokalnim tvrtkama. Kada neke od tih tvrtki počnu zarađivati novac oni traže Davea da ih umjesto njih investira. To Daveu daje ideju. Zašto ne bi složio malu lokalnu banku koja koristi lokalni novac kako bi poticala lokalne poslove? Zvat će ju: Daveova banka. Međutim elita, financijski autoritet iz Londona, već 150 godina nije nikome dala dozvolu za banku i nisu baš oduševljeni s idejom da sada izdaju dozvolu nekom prodavaču kombija iz Burnleyja.

Redateljsku palicu drži Chris Foggin, a scenarij potpisuje Piers Ashworth. Uz Kinneara u filmu također glume Joel Fry, Jo Hartley, Phoebe Dynevor, Hugh Boneville i Paul Kaye.

Film Bank of Dave svoju će premijeru imati 25. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala