Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Comer pokušava preživjeti u filmu The End We Start From
Otkriven je teaser trailer za novu distopijsku dramu u kojoj glumi i Benedict Cumberbatch

Jodie Comer pokušava preživjeti u filmu "The End We Start From"

Jedan od filmova koji je svoju svjetsku premijeru imao na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, koji se trenutno održava u Kanadi, jest i distopijska drama o preživljavanju naziva The End We Start From, u kojoj glumačku ekipu predvodi Jodie Comer.

Ovih dana objavljen je i prvi teaser trailer, koji nam nudi pogled na emocionalni tobogan koji čeka novopečenu majku dok se suočava s dva nova svijeta — majčinstvom i opasno visokim razinama poplava. Emotivna drama u kina stiže već krajem ove godine, s prikazivanjem kreće 8. prosinca.

Teaser počinje na topao način, prikazujući prekrasan, razigran trenutak koji dijele majka i njezino novorođeno dijete. "Gdje sam?", pita majka zaigrano dok se skriva iza svoje majice, na veliko veselje svog djeteta. Mirna, spokojna scena ubrzo ustupa mjesto mračnijoj seriji isječaka ljudi kako histerično od sve većih poplava koje pogađaju London.

The End We Start From mnogi vide kao feminističku priču o preživljavanju smještenu u London tijekom pojave ekološke krize. Priča je usmjerena na mladu obitelj koja je razdvojena u nadi da će se ponovno ujediniti nakon poplava. Comerin lik u ovoj priči ima samo jedan cilj, pod svaku cijenu zaštititi svoje novorođenče Z.

Ekološki triler adaptiran je prema istoimenom romanu Megan Hunter iz 2017., hvaljenom od strane kritike. Scenarij je adaptirala Alice Birch, a redateljsku palicu drži Mahalia Belo. Uz Comer, u filmu također glume Joel Fry, Mark Strong, Gina McKee, Katherine Waterston, Benedict Cumberbatch i Nina Sosanya.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala