Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže nova meksička telenovela Obiteljski grijesi
Zabranjena veza između dvoje mladih ljudi tema je nove serije koja sljedećeg tjedna stiže na naše male ekrane

Stiže nova meksička telenovela "Obiteljski grijesi"

San Juan je gradić u kojemu su grijesi - izdaja, sebičnost, zloporaba ovlasti i nekažnjeni zločini - skriveni pod velom lijepih običaja i tradicije. U San Juanu, u kojemu svi vole gledati tuđe živote, sve što nije uobičajeno postaje grijeh, a to je i ključni motiv priče meksičke telenove Obiteljski grijesi, koja se prikazuje od ponedjeljka, 26. lipnja na Prvom programu HRT - HTV1 u 12:25.

Središnji grijeh u ovoj telenoveli proizlazi iz zabranjene veze, iz čiste ljubavi bez ikakvih interesa između Else Quiroge, mlade djevojke koja dovodi u pitanje nametnuta pravila, i buntovnog Andrésa Martíneza, mladog, poštenog i plemenitog momka, ali neprihvaćenog zbog skromnog podrijetla. Armando Quiroga, Elsin otac i najveći grešnik u ovoj priči, učinit će sve što bude mogao kako bi spriječio njihovu ljubav jer se ona kosi s njegovim pogledima na život.

Elsa i Andrés pripadaju različitim društvenim staležima i njihova veza nije prihvaćena. U želji da budu sretni Elsa i Andrés će prkositi nametnutim pravilima pokušavajući se osloboditi jarma koji im nameće gradić San Juan, ne sluteći da će to biti početak trnovitog puta zbog kojega će proživjeti velike tuge: gubitak kćeri, rastanak zbog Andrésove kazne za zločin koji nije počinio, Elsina udaja za Horacija Moralesa. Njih dvoje žele ponovno izgraditi svoje živote, no ne slute da će uskoro saznati da njihova kći zapravo nije umrla i da je u opasnosti. Krenut će u potragu za njome, a na tome putu će otkriti da ljubav koja ih spaja nadilazi vrijeme i udaljenost.

U seriji glume Jorge Salinas (Armando Quiroga), Erika Buenfil (Estela Cáceres), César Évora (Héctor Morales), Sabine Moussier (Ángela Bulnes de Montero), Marisol del Olmo (Silvia Martínez), Emmanuel Palomares (Andrés Martínez), Oka Giner (Elsa Quiroga), Osvaldo de León (Gerardo Montero Bulnes), Ricardo Fastlicht (Lamberto Montero), Óscar Bonfiglio (o. Reynaldo), Montserrat Maranon (Flor), Rocío de Santiago (Antonia Martínez), Fernanda Urdapilleta (Aurora Montero), Giuseppe Gamba (Horacio Morales), Daniela Cordero (Elena Quiroga), Karla Farfán (Meche Morales), Sofia Mariel (Sofía Quiroga Cáceres), Patricio de la Garza (Martín Quiroga Cáceres), Fausto Espejel (Domingo Quiroga Cáceres).

Scenarij potpisuju Carmen Eugenia Sepúlveda Gutiérrez i Luis Alberto Reynoso Gutiérrez, a režiju Santiago Barbosa i Jorge Robles.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala