Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Deseta sezona Crne liste na našim malim ekranima
Uzbudljiva kriminalistička triler serija vraća se u 10. sezoni s najvećom opasnošću za Reda dosad

Deseta sezona "Crne liste" na našim malim ekranima

Uzbudljiva kriminalistička triler serija Crna lista vraća se u 10. sezoni kada se Raymond Reddington  "Red" (James Spader), suočava s najvećom opasnošću dosad. Reddingtonova tajna uloga FBI-eva doušnika mogla bi izići na vidjelo, a osobe koje su nekoć bile na Crnoj listi udružuju se protiv njega u želji za osvetom. Red i radna skupina FBI-a naći će se na najvećoj kušnji.

Prve dvije epizode 10., posljednje sezone serije prikazuju se u nedjelju, 25. lipnja na Drugom HRT - HTV 2 od 22:45.

Serija Crna lista premijeru prve sezone imala je 2013. godine, a prati Raymonda Reddingtona "Reda", bivšega američkoga mornaričkog časnika koji je postao traženi zločinac, a zatim se dobrovoljno predao FBI-u nakon što je desetljećima uspješno izbjegavao uhićenje.

Red kaže FBI-u da ima popis najopasnijih zločinaca na svijetu koji je tijekom godina sastavio i da je voljan odati im njihove organizacije u zamjenu za imunitet od progona. Ali inzistira da surađuje isključivo s novom FBI-evom profilerkom Elizabeth Keen (Megan Boone). 

U prvoj epizodi 10. sezone, koja počinje šest mjeseci poslije Wujingova bijega, Reddington se tajanstveno pojavljuje u Manhattanu u trenutku eksplozije. Kada na mjestu događaju pronađu osobu koja je nekoć bila na Crnoj listi, radna skupina počinje istraživati veću urotu.

U drugom nastavku radna skupina pokušava se ubaciti u partiju pokera na visoke uloge povezanu s Wujingom uz pomoć svoje nove članice, Siye Malik. Red i Cooper imaju potpuno različite taktike kada Agnes počnu maltretirati u školi.

U seriji glume James Spader, Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee i Harry Lennix.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala