Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Davno prije FBI-ja bili su Pinkertoni
Na naše male ekrane stiže nova serije "Pinkertons", koja nas vodi na Divlji zapad 1860-ih godina

Davno prije FBI-ja bili su Pinkertoni

Davno prije FBI-a ili Tajne službe, Nacionalna detektivska agencija Pinkerton bila je najpoduzetnija organizacija koja se brinula za provođenje zakona u Americi. Njezini su detektivi bili stručnjaci za tajne zadatke i majstori prerušavanja. Serija Pinkertons, čiju prvu epizodu HRT prikazuje u ponedjeljak 19. lipnja u 20:15 na Drugom, prati osnivača Allana Pinkertona, njegova sina Williama i prvu detektivku u povijesti Amerike Kate Warne dok rješavaju zločine na Divljem zapadu 1860-ih.

William je nagla osoba, a Kate genijalna stručnjakinja za forenziku i tajne zadatke. Njih se dvoje slažu kao pas i mačka. Kate vjeruje da su za rješavanje zločina ključni analiza i forenzička tehnologija, no William se drži onoga što ga je naučio njegov otac: kako bi uhvatio kriminalca, moraš razmišljati kao kriminalac.

No u prvoj će sezoni naučiti da moraš biti i pametan i hrabar. Svaka se epizoda oslanja na stvarne slučajeve Pinkertona. Vidjet ćemo spoj revolucionarne forenzičke tehnologije, tajnih zadataka i dobrih starih fizičkih obračuna kako bi uhvatili kriminalce. Ili kriminalke. 

Serija počinje dolaskom Allana Pinkertona u Kansas City. Njegov sin William nastoji riješiti slučaj koji je eskalirao do pljačke vlaka i ubojstva. William je konsterniran kada Allan dovede svojeg najboljeg agenta - Kate Warne. Allan ostavlja neobični par u Kansas Cityju gdje će se boriti protiv najpoznatijih kriminalaca tog vremena kao što su Jesse James i Belle Star.

1. epizoda: Kansas City

William (Will) Pinkerton dobio je zadatak da istraži niz pljački banaka u Kansas Cityju i okolici. Kad lopovi opljačkaju vlak, a to je ujedno i prva pljačka vlaka u povijesti, i ubiju snajperista vojske Unije koji se vraća kući iz Građanskog rata koji je upravo završio, postaje jasno kako ništa nije onako kao što se čini.

Allan Pinkerton poziva svojeg najboljeg agenta, agenticu Kate Warne, da preuzme sinovu istragu. Will ubrzo otkriva da je Kate pametna, domišljata i hrabra. A i privlačna. Ipak, riječ je o dvoje tvrdoglavih ljudi koji će se rijetko složiti oko toga kako riješiti slučaj, čak i slučaj poput ovog koji prijeti da će narušiti krhki mir.

U seriji glume Angus Macfadyen (Allan Pinkerton), Martha MacIsaac (Kate Warne), Jacob Blair (William Pinkerton) i drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala