Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mike White razmišlja o prequelu Bijelog lotosa s Jennifer Coolidge
Showrunner stalno razmišlja o tome kako proširiti svijet svoje hit serije

Mike White razmišlja o prequelu "Bijelog lotosa" s Jennifer Coolidge

Foto: Depositphotos

Obožavatelji serije Bijeli lotos bili su oduševljeni što su Jennifer Coolidge mogli gledati u obje sezone ove antologije, ali zbog događaja u drugoj sezoni nećemo je gledati u sljedećim sezonama. No, tvorac i showrunner serije Mike White možda je doskočio tom problemu.

White je već prije naglasio kako želi proširiti svijet Bijelog lotosa i osim novih sezona u drugom gradu, zainteresiran je za spin-offove. Na nedavnoj konferenciji za medije u Australiji, na kojoj su bili White i Coolidge, on je zagonetno rekao kako će možda opet surađivati na Bijelom lotosu i to na prequel seriji u kojoj bi Coolidge glumila mlađu verziju Tanyje i to uz računalno pomlađivanje.

„Mislim da je to moguće, baš smo pričali o tome“, odgovorio je White na pitanje o seriji u kojoj bi Tanyja bila u središtu radnje te dodao kako je to zabavna ideja: „Izazov da Jennifer napravimo 20 godina mlađom bi isto bila zabavna. Mislim da se Jennifer slaže!“ I zaista, Coolidge se svidjela ideja te je dodala kako bi rado snimala potencijalni prequel u Australiji što se Whiteu svidjelo jer Australija pruža neiscrpne mogućnosti kako zbog izvanredne prirode, tako i zbog talenata tamo.

Osim što je otvoren za svakakve nove ideje o svijetu Bijelog lotosa, White je naglasio kako nove sezone i serije neće nužno pratiti narativ prve i druge sezone u kojima je jedan od ključnih događaja bilo ubojstvo: „Ne mora uvijek biti truplo u pitanju. Postoji puno načina da seriju osvježimo svake godine. O čemu je serija, ako ne i ljudima? Ljudi možda očekuju misteriju, ali ne ograničavaju me očekivanja. Baš zato je to zabavno“, rekao je za kraj.

Serija Bijeli lotos osvojila je 10 nagrada Emmy za svoje dvije sezone od kojih je White osvojio tri kipića, a Coolidge jedan, onaj za najbolju sporednu glumicu u limitiranoj ili antologijskoj seriji. I prva i druga sezona dostupne su kod nas na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala