Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.5.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 19.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir je čvrsto odlučio oženiti Krivomira. Nimalo lak zadatak da Krivomiru pronađu odgovarajuću djevojku za udaju Mrkomir zadaje Slavomiru i Držihi.

Profesor T, HTV 2 u 20:25 sati
Profesor T. mora odgonetnuti morbidnu zagonetku nakon što su liječnica i njezina obitelj pronađeni mrtvi u vlastitom dnevnom boravku. Svatko je ubijen na drugi način. Ali kojim redom i tko ih je ubio?

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:20 sati
Kad istraživačkog novinara Matta Barbera nađu mrtvog u kućici za odmor u zabačenom selu, Banks i njegov tim isprva ne znaju što bi od silnih tragova.

Millenium, HTV 2 u 23 sata
Lisbeth nestane u pokušaju da izbjegne kaznenom progonu. Mikael, koji ne vjeruje policiji, očajnički je nastoji osloboditi krivnje i koristi se svim sredstvima na raspolaganju u redakciji svoga časopisa

FILMOVI

Bitka za Midway, RTL u 21:15 sati
Spektakl o bitci za Midway, glavnoj prekretnici na pacifičkom frontu tijekom Drugog svjetskog rata s bogatom glumačkom ekipom i redateljem Dana nezavisnosti.

Steve Jobs, HTV 1 u 21:40 sati
Film o nevjerojatnom vizionaru donosi nam zanimljive događaje koji su se događali iza pozornice prije lansiranja tri velika proizvoda, završavajući s predstavljanjem iMac-a 1998. godine.

Dnevnik s motocikla, HTV 3 u 22:50 sati
Adaptacija je dnevnika koji je vodio Ernesto Che Guevara u 23. godini, prije nego što je postao svjetski poznata osoba, te romana njegovog prijatelja i suputnika, Alberta Granade.

Brzina 2, RTL u 23:10 sati
Nakon razlaza s bivšim Annie Porter je započela novu vezu. Ime njezine nove ljubavi je Alex, a riječ je o pripadniku elitne motociklističke policijske postrojbe. Međutim, oprezni je Alex svojoj bojažljivoj djevojci zatajio pravu istinu o svom poslu jer je Annie traumatizirana događajima iz prošlosti.

Lovci na djeveruše, Nova TV u 23:45 sati
U bizarnoj komediji odvjetnici za rastave braka John Beckwith (Owen Wilson) i Jeremy Grey (Vince Vaughn) poslovni su partneri i najbolji prijatelji koji usto dijele i neobičan hobi: nepozvani dolaze na vjenčanja!

Do dna, HTV 1 u 0:20 sati
Danielle i James slučajno se upoznaju u hotelu u Normandiji gdje se oboje pripremaju za životne misije, te se u kratko vrijeme ludo zaljubljuju jedno u drugo. Kad dođe trenutak rastanka doznajemo da James radi za britansku tajnu službu i odlazi u misiju u Somaliju, a da je Danielle biologinja i matematičarka koja se sprema na misiju podmornicom kako bi istražila svoje teorije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala