Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobar drugi vikend u kinima za Čuvare galaksije: Volume 3
Ukupna zarada zasad je 528 milijuna dolara; za usporedbu "Ant-Man i Wasp: Kvantumanija" ukupno je zaradio 475 milijuna

Dobar drugi vikend u kinima za "Čuvare galaksije: Volume 3"

Foto: YouTube

Disneyevi Čuvari galaksije: Volume 3 imali su sasvim dobar drugi tjedan prikazivanja u kinima diljem svijeta.

U Sjevernoj Americi drugi je vikend donio 60,5 milijuna dolara što je pad od 49% od premijere – i to je sasvim solidno kad je u pitanju film o superjunacima. Sad kad imamo već više od 30 Marvelovih naslova samo su Black Panther (45%) i Thor (47%) imali manji pad u drugom vikendu, dok su zadnji filmovi doživjeli potop: Ant-Man i Wasp: Kvantumanija, Doktor Strange u multiverzumu ludila i Thor: Ljubav i Grom pali su skoro 70% u drugom vikendu.

Novi Čuvari galaksije imali su visok budžet od skoro 250 milijuna dolara tako da se u Disneyu nadaju da će zarada u narednim tjednima ostati dobra, iako mu već ovaj tjedan prijete Brzi i žestoki 10, a sljedeći Mala sirena. Zarada zadnjeg filma u trilogiji Jamesa Gunna u Sjevernoj Americi tako je zaradila preko 213 milijuna dolara, a u ostatku svijeta još 315 milijuna, što znači visokih 528 milijuna dolara trenutne ukupne zarade – za usporedbu, spomenuti Ant-Man i Wasp: Kvantumanija tijekom sveukupnog prikazivanja u kinima zaradio je tek 475 milijuna dolara.

Čuvari galaksije: Volume 3 imaju jako dobre ocjene kritičara, a i gledatelji su odlično reagirali na film te su ga mnogi prozvali najboljim Marvelovim filmom u zadnje vrijeme. Glumačku ekipu velikog finala franšize čine Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel, Bradley Cooper, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji i Will Poulter, a u hrvatskim kinima u redovitoj distribuciji nalazi se od 4. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala