Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dio originalne glumačke postave vraća se u Babylon 5
Uskoro stiže animirani film temeljen na istoimenoj znanstveno-fantastičnoj seriji

Dio originalne glumačke postave vraća se u "Babylon 5"

Nedavno smo doznali kako je u pripremi novi projekt vezan uz popularnu znanstveno-fantastičnu seriju Babylon 5, u kojoj je glumila i hrvatska glumica Mira Furlan. Otkriveno je kako stiže novi animirani film temeljen na originalnoj seriji, a tvorac serije J. Michael Straczynski otkrio je kako ćemo više vijesti dobiti uskoro i danas je ispunio svoje obećanje.

Nove vijesti otkrile su kako će animirani film nositi naziv Babylon 5: The Road Home, stići će već ovog ljeta, a otkriven je i dio originalne glumačke ekipe koja će ponovno ući u svoje poznate uloge.

Također imamo prilike vidjeti prvu sliku iz novog filma, koja otkriva naslovnu svemirsku stanicu. U finalnoj epizodi serije stanica je uništena, ali kako se radnja te posljednje epizode odvijala 24 godine nakon radnje serije, možemo pretpostaviti da će nas film odvesti u vrijeme između cijele serije i finalne epizode.

Otkriven je i generalni opis radnje, koji nas poziva da "putujemo kroz galaksiju s Johnom Sheridanom koji se neočekivano nađe transportiran kroz mnogobrojne vremenske crte i alternativne stvarnosti te traži svoj put kući. Putem nailazi na neka poznata lica dok istražuje nova kozmička otkrića o povijesti, značenju i smislu Svemira".

Dio originalne glumačke ekipe već je preminuo, ali ćemo u ovom filmu ipak čuti mnoge poznate glasove. Bruce Boxleitner se vraća kao Sheridan, Claudia Christian ponovno će biti Susan Ivanova, Peter Jurasik Lando Molari, Bill Mumy opet će biti Lennier, Tracy Scoggins Elizabeth Lochley, a Patricia Tallman vraća se u ulogu Lyte Alexander.

Dio originalne glumačke ekipe koju su činili Furlan, Tim Choate, Michael O'Hare, Jerry Doyle, Richard Briggs i Andreas Katsulas zamijenit će novi glumci. Paul Guyet svoj će glas posuditi Zathrasu i Jeffreyju Sinclairu, Anthony Hansen bit će Michael Garibaldi, Phil LaMarr glas će dati dr. Stephenu Franklinu, Andrew Morgado bit će G'Kar, a Rebecca Riedy Delenn. Piotr Michael glumit će Sheridanovog sina Davida, a Mara Junot svoj će glas posuditi novinarki te će biti glas računala.

Straczynski potpisuje scenarij te će na projektu raditi kao izvršni producent, a redateljska palica otišla je u ruke Matta Petersa. Babylon 5: The Road Home će svjetlo dana ugledati ovog ljeta, ali još nije otkriven točan datum.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala