Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Futurama se vraća ovog ljeta
Ekipa Planet Expressa novim je teaserom najavila datum premijere novih epizoda

"Futurama" se vraća ovog ljeta

Nakon deset godina se na male ekrane napokon vraća omiljena animirana serija Futurama! Hulu je kroz kratki teaser najavio kako ćemo nove epizode imati prilike gledati ovog ljeta, a unatoč raspravama oko plaće s Johnom DiMaggiom, cijela se glumačka ekipa vraća u svoje poznate uloge!

Jedanaesta sezona vratit će nam cjelokupnu ekipu dostavne službe Planet Express i šaroliki niz stanovnika New New Yorka, koje smo upoznali kroz prvih deset sezona od 1999. do 2013. godine.

Tvorci serije Matt Groening i David X. Cohen također se vraćaju za nove epizode. Tijekom cijelog trajanja serije obojica su radili kao showrunneri, scenaristi i redatelji te će se to nastaviti i u narednoj sezoni.

Najavni video je kratak, vraća nas u 3023. godinu te ukratko pokazuje što nam nove epizode donose. Seriju smo posljednji put gledali prije deset godina, a u finalnoj su epizodi Leela i Fry bili spremni još jednom početi ispočetka nakon što su cijeli život proveli u zamrznutom vremenu. Radnja nove serije vjerojatno će se samo nastaviti na tu priču.

Novih 20 epizoda donijet će nam nove zaplete i preokrete u vezi između Fryja i Leele, otkriti što se skriva u Nibblerovom pijesku, razotkriti tajnu povijest Robota Djeda Božićnjaka te pokazati gdje su Kifovi i Amyini punoglavci.

Billy West i Katey Sagal još jednom predvode glasovnu glumačku ekipu, a uz njih će svoje glasove posuditi i DiMaggio, Tress MacNeille, Maurice LaMarche, Lauren Tom, Phil LaMarr te David Herman. U novim ćemo epizodama imati prilike čuti i pokojnog repera Coolija, koji je reprizirao svoju ulogu Kwanzaabota prije smrti.

Nove dogodovštine omiljene futurističke dostavne službe na male ekrane stižu 24. srpnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala