Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnny Cage bori se protiv zlih kultista u najavi Mortal Kombat Legends: Cage Match
Joel McHale posuđuje svoj glas akcijskoj zvijezdi u animiranom filmu koji stiže u listopadu

Johnny Cage bori se protiv zlih kultista u najavi "Mortal Kombat Legends: Cage Match"

Animirani serijal Mortal Kombat Legends se vraća, a ovog nas puta vodi nazad u osamdesete na sami vrhunac klasičnih akcijskih filmova. U najnovijem filmu Mortal Kombat Legends: Cage Match pratit ćemo akcijsku zvijezdu Johnnyja Cagea (Joel McHale).

Cageov san da postane velika holivudska zvijezda s A-liste stavljen je na čekanje kada njegova kolegica nestane, a on se nađe usred stvarne akcijske priče u kojoj se mora boriti protiv zlih kultista. Novoobjavljeni trailer, koji nije primjeren mlađoj publici, otkriva nam koliko će krvava postati ta situacija, u kojoj će Cage svoje znanje borilačkih vještina staviti na test na novom opasnom putovanju.

Od trena kad trailer započne automatski nas vodi u osamdesete - od glazbe do epske naracije. Cage je kao i uvijek - nevjerojatno samouvjeren sa stereotipnim holivudskim dobrim izgledom, šaljivdžija koji obožava akciju. No nije oduvijek bio tako fantastičan, tek je postao faca kad je otkrio borilačke vještine. Koliko je zapravo faca doznat ćemo kada se nađe u pravoj opasnosti protiv zlog kulta koji prijeti čovječanstvu. Sile Netherrealma žele doći do svitka koji je kod Johnnyja kako bi kompletirali svoj zlobni plan. Johnnyjeva nestala kolegica Jennifer (Jennifer Grey) mogla bi također imati ulogu u planovima zlih kultista, a Johnny će se morati i suočiti s jednim od poznatih Mortal Kombat zlikovaca Shinnokom (Robin Atkin Downes).

Svoje glasove uz McHalea, Grey i Downesa također posuđuju Phil Lamarr, Grey DeLisle, Gilbert Gottfried, Dusan Brown, Zehra Fazal, Kelly Hu, Matt Yang King, Matthew Mercer, Dave B. Mitchell i Armen Taylor. Ethan Spaulding drži redateljsku palicu, a scenarij potpisuje Jeremy Adams.

Mortal Kombat Legends: Cage Match će u video izdanju stići 17. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala