Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.5.
Finale emisije "Zvijezde pjevaju" te odličan izbor novijih i starijih hit filmova

TV Preporuke dana – Subota 6.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U finalu su Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević; Davor Jurkotić i Gina Damjanović te Lovro Juraga i Vjeko Ključarić! Članovi ocjenjivačkog suda u finalu nemaju tako važnu ulogu. Kad ostanu dva para, pobjednika biraju gledatelji!

FILMOVI

San Andreas, Nova TV u 20:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Jurski svijet, RTL u 20:15 sati
Radnja je smještena je 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakvog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Kontakt, RTL 2 u 20:15 sati
Jodie Foster u zahtjevnoj je ulozi znanstvenice uvjerene u postojanje izvanzemaljske inteligencije.

Brzina, RTL u 22:20 sati
Ovaj film označio je prekretnicu u karijeri Keanua Reevesa – uloga mu je otvorila vrata tada najuspješnijeg razdoblja u karijeri, uloge Nea u Matrixu, a Sandru Bullock je ovaj film lansirao među zvijezde.

Ava, Nova TV u 22:25 sati
Ava je ubojica koja radi za vladinu organizaciju koja putuje svijetom i izvršava ubojstva. Kada posao koji obavlja krene po zlu, morat će se boriti za vlastiti život.

Charliejevi anđeli 2, Doma TV u 22:35 sati
Natalie Cook, Dylan Sanders i Alex Munday, tri prekrasne djevojke koje rade za Charlieja kreću u novu, izazovnu, avanturu u novom nastavku koji je baš kao i prvi film nadahnut popularnom televizijskom serijom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Bruno, HTV 1 u 23:05 sati
Scenarist i redatelj Sacha Baron Cohen 2009. godine se vratio kao austrijski modni stručnjak koji je ujedno gay te kreće predstaviti svoj show Americi. A to može završiti samo na jedan način: potpunom katastrofom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala