Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Fassbender postao trener najgore nogometne momčadi
Film "Next Goal Wins" predstavljen je trailerom, temelji se na nevjerojatnoj istinitoj priči

Michael Fassbender postao trener najgore nogometne momčadi

Obožavatelji filmova Taike Waititija već su polako odustali od nadanja da će u skorije vrijeme gledati njegovu novu sportsku komediju Next Goal Wins, s obzirom na to da je film s produkcijom završio još 2020. godine. No ovih je dana napokon objavljen prvi službeni trailer koji je fanovima ipak vratio nadu da će ove godine film zaista i ugledati svjetlo dana.

Trailer nam najavljuje već poznati Waititin pozitivan stil, koji nas već nakon par kadrova tjera da navijamo za nogometni tim iz Američke Samoe, koji je uspio doživjeti najgori poraz u međunarodnoj nogometnoj povijesti kada im je Australija 2014. godine zabila čak 31 gol. Iako su tada već bili na dnu tu su stvari krenule još više nizbrdo.

Tu se u priču uključuje Thomas Rongen (Michael Fassbender), nogometni trener koji dolazi s drugog kontinenta kako bi pokušao svojim jedinstvenim pristupom igračima bolje objasniti kako igrati nogomet. Kako se čini u traileru, put do prvog gola neće biti jednostavan ni za Rongena ni za njegove igrače, ali će putem svi međusobno učiti jedni od drugih - Rongen od igrača jednako kao i oni od njega.

Film Next Goal Wins se temelji na istoimenom dokumentarcu iz 2014. godine. Waititiju je scenarij pomogao pisati Iain Morris. U glumačkoj se ekipi, osim Fassbendera, nalaze Will Arnett, Elisabeth Moss, Oscar Knightley, Rhys Darby, David Fane, Beulah Koale, Uli Latukefu, Angus Sampson i Kaimana.

Film Next Goal Wins u kino dvorane istrčava 17. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala