Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hilary Swank pomaže obitelji u nevolji u dirljivoj drami Ordinary Angels
Predstavljen je prvi trailer za film prema istinitom događaju koji u kina stiže ovog listopada

Hilary Swank pomaže obitelji u nevolji u dirljivoj drami "Ordinary Angels"

Foto: YouTube

Može li jedna osoba napraviti nešto zbilja čudesno?

Jučer je predstavljen prvi trailer za dramu Ordinary Angels koja se temelji na istinitim događajima o ženi koja će se pobrinuti za nevolje jedne obitelji, konkretno za malu djevojčicu koja hitno treba transplantaciju jetre. Priča je to o frizerki koja pronađe novu svrhu i inspiraciju života nakon što upozna samohranog oca.

Projekt stiže od redatelja Jona Gunna te scenaristica Meg Tilly i Kelly Fremon Craig s tim da trenutno aktualna drama potonje scenaristice Are You There God? It’s Me, Margaret osvaja i kritiku i publiku. U glavnoj ulozi gledamo dvostruku Oskarovku Hilary Swank kao frizerku čiji se život okrene naopačke, Alan Ritchson glumi udovca koji se nađe u problemima, a u ostalim ulogama su Nancy Travis, Tamala Jones, Amy Acker, Drew Powell, Skywalker Hughes i Emily Mitchell.

Prema službenom sinopsisu radnja prati hrabru frizerku Sharon (Swank) koja ima svojih mušica i problema u malom gradu, a koja će otkriti što znači životna svrha kad upozna udovca Eda (Ritchson) koji naporno radi za svoje dvije kćeri nakon nedavnog gubitka supruge zbog bolesti. Mlađa kćer čeka transplantaciju jetre i Sharon će shvatiti da svim silama i snagama želi pomoći toj obitelji te će pomaknuti i planine kako bi uspjela. Film je inspirativna priča o vjeri, svakodnevnim čudima i običnim anđelima.

Dirljiva drama Ordinary Angels u kina stiže 13. listopada i pokazat će nam da svatko od nas može napraviti i/ili biti čudo.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala