Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amazonov Reacher konačno dobio datum za 2. sezonu i prvi trailer
Serija se na streaming vraća nakon skoro pune dvije godine

Amazonov "Reacher" konačno dobio datum za 2. sezonu i prvi trailer

Foto: YouTube

Druga sezona akcijske serije Reacher konačno ima prvi trailer i službeni datum premijere!

Amazon Prime Video jučer je objavio dugo očekivani prvi trailer i detalje o radnji te izlasku epizoda. Za razliku od prve sezone, koja je u veljači 2022. godine na streaming stigla odjednom sa svim epizodama, druga sezone bit će predstavljena s prve tri epizode od ukupno osam za malo više od mjesec dana, 15. prosinca. Preostalih pet epizoda nakon toga bit će dodavane po jedna svakog petka do finalne 19. siječnja 2024. godine.

Radnja druge sezone temelji se na 11. knjizi iz serijala Leeja Childa o Jacku Reacheru, naziva Bad Luck and Trouble, a sve kreće kad omiljeni policijski istražitelj Jack Reacher (Alan Ritchson) dobije kodiranu poruku da su neki članovi njegove bivše američke tajne jedinice tajanstveno i brutalno ubijeni jedan po jedan.

Reacher će se udružiti s još troje svojih nekadašnjih kolega, Frances Neagley (Maria Sten); Karlom Dixon (Serinda Swan) i Davidom O'Donnellom (Shaun Sipos), kako bi zajedničkim snagama popunili praznine i našli onoga tko ih izdaje te tko je sljedeći na listi za odstrel. Reacher neće stati ni pred čime kako bi otkrio istinu i zaštitio članove svoje (nekadašnje) jedinice.

U novoj sezoni još glume Ferdinand Kingsley, Robert Patrick i Domenick Lombardozzi. Nick Santora osmislio je seriju za Amazon i njezin je izvršni producent i showrunner. Prva sezona serije Reacher dostupna je na Prime Videu, a na drugu se očito moramo još samo malo strpiti do njezine premijere 15. prosinca!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala