Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriveno što nam donosi treća sezona serije Reacher
Druga sezona popularne Prime Video serije nedavno je završila s prikazivanjem

Otkriveno što nam donosi treća sezona serije "Reacher"

Prime Video je nedavno objavio kako će se nadolazeća treća sezona njihove vrlo uspješne serije Reacher temeljiti na romanu Persuader autora Leeja Childa. Alan Ritchson je već potvrdio kako se vraća u naslovnu ulogu kao Jack Reacher, a kao i do sada u gostujućem će mu se ulozi pridružiti Maria Sten u ulozi Frances Neagley.

Prva sezona temeljila se na prvom romanu o Reacheru naziva Killing Floor dok je druga bila adaptacija romana Bad Luck and Trouble te se bavila Reacherom i njegovom "obitelji" iz 110. jedinice, koji postanu mete nepoznatog napadača.

Treća sezona temeljit će se na romanu Persuader, koji počinje tako da Reacher svjedoči pokušaju otmice te instinktivno intervenira kako bi spasio žrtvu. Njegov junački čin uvuče ga u kompleksnu situaciju koja uključuje tajnu operaciju agencije DEA. Reacher pristaje pomoći DEA-i radi osobnog interesa jer je jedan od sumnjivaca čovjek imena Quinn, za kojeg je Reacher mislio da ga je ubio deset godina ranije. Quinn je povezan s kriminalcem poznatim kao Beck, koji se bavi krijumčarenjem.

Radnja nas vodi duboko u Reacherovu prošlost, posebno u vrijeme kada je bio u vojsci te otkriva dublje motive njegove uključenosti u slučaj. Reacher se infiltrira u Beckov krug kao suradnik poznatog kriminalca. Što dublje ulazi u operaciju, Reacher otkriva još veću zavjeru s prodajom i krijumčarenjem oružja i droge.

Druga sezona serije Reacher tek je nedavno završila s prikazivanjem, a treća je tek krenula s produkcijom pa još nije poznato kada bi trebala ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala