Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraven the Hunter prvi Sony-Marvel film s oznakom R, potvrdio Aaron Taylor-Johnson
Prvi trailer predstavljen je na CinemaCon-u, ali online navodno stiže tek na ljeto

"Kraven the Hunter" prvi Sony-Marvel film s oznakom R, potvrdio Aaron Taylor-Johnson

Foto: YouTube

Aaron Taylor-Johnson pojavio se na CinemaConu u Las Vegasu kako bi pokazao prvu snimku svog dugo očekivanog Marvelovog filma Kraven the Hunter i oduševio sve prisutne.

Glumac je film, koji je režirao J.C. Chandor, nazvao „Marvelovim naslovom koji je najviše utemeljen na stvarnom svijetu. Znamo da je on žestoki lovac i istrenirani ubojica“. Potom je odgovorio na pitanje koje najviše muči cijeli Internet, a to je hoće li konačno ovaj film dobiti oznaku R: „Fuck yeah, imat će tu oznaku!“, odgovorio je što je dočekano s ogromnim pljeskom u dvorani.

Na snimci objavljenoj na tom događaju, a koju uskoro očekujemo i online, vidimo njegovog Kravena koji svoje žrtve raskomada, uglavnom oružjem u obliku pandži. Krv šiklja preko cijelog ekrana, a u jednom trenutku Kraken zubima trga meso sa žrtvina vrata i pljuje ga. Tako da da – to svakako zahtjeva R rating.

Kraven the Hunter dio je Marvelovih stripova, ali dosad se nikad nije pojavio u Marvel Cinematic Universeu. On je bivši sovjetski vojnik koji je svoju ljubav prema lovu doveo do ekstrema pa je tako vrlo često u potrazi za Spider-Manom kako bi dokazao da je najjači živući lovac. Prava na lik ima Sony kao što ima i za Spider-Mana iz čega su nastali filmovi s Tomom Hollandom, za Venoma za koji imamo uspješne filmove s Tomom Hardyjem te nešto lošije prihvaćanog Morbiusa s Jaredom Letom.

Art Marcum, Matt Holloway i Richard Wenk napisali su scenarij za Kraven the Hunter, a u ostalim ulogama su Oskarovci Russell Crowe i Ariana DeBose te Christopher Abbott i Alessandro Nivola.

Kraven the Hunter u kinima očekujemo 6. listopada ove godine, a na trailer ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala