Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julia Louis-Dreyfus suočava se s izdajom i razočarenjem u prvom traileru za You Hurt My Feelings
Humorna drama u kina nam stiže krajem svibnja

Julia Louis-Dreyfus suočava se s izdajom i razočarenjem u prvom traileru za "You Hurt My Feelings"

Foto: YouTube

Nakon romantične drame Dobro rečeno višestruka dobitnica nagrade Emmy Julia Louis-Dreyfus ponovno surađuje s nagrađivanom filmašicom Nicole Holofcener, koja je prije 4 godine bila nominirana za Oscara u kategoriji najbolja adaptacija scenarija (Možete li mi ikad oprostiti?).

Riječ je u humornoj drami You Hurt My Feelings za koju je jučer objavljen prvi trailer, a čiju režiju i scenarij potpisuje Holofcener. Drama je uspješno predstavljena u siječnju na Sundance filmskom festivalu na kojem je dočekana s oduševljenjem, a kritičari su joj dali odlične ocjene. Uz Louis-Dreyfus kao Beth glavnu ulogu ima Tobias Menzies kao Don – oni su bračni par koji se našao na romantičnom i poslovnom raskrižju.

Službeni opis filma, a i prvi trailer, otkrivaju nam Beth, uspješnu autoricu intimnog memoara koja sad radi na svom prvom romanu za što ima divnu podršku svih koji je okružuju – sve dok slučajno ne prečuje što njezin suprug Don zaista misli o njezinom radu. Nakon godina podrške i ohrabrenja Beth se odjednom mora nositi s izdajom i razočarenjem. Par će pokušati popraviti situaciju i spasiti brak, ali istovremeno se svaki od njih bori sa svojim karijerama i izazovima.

U ostalim ulogama su David Cross, Jeannie Berlin, Arian Moayed, Michaela Watkins, Amber Tamblyn, Owen Teague i Zach Cherry.

You Hurt My Feelings u kinima očekujemo 26. svibnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala