Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stižu spin-off serije Dextera
Showtime planira prequel seriju plus spin-off serije o Dexterovim najubojitijim neprijateljima

Stižu spin-off serije "Dextera"

Dexter Morgan (Michael C. Hall) možda je mrtav, ali franšiza o Dexteru itekako je na životu. Showtime u pripremi ima niz serija smještenih u isti svijet, uključujući i prequel seriju. Unatoč tome što su odlučili kako će Dexter: New Blood ostati na samo jednoj sezoni, čini se kako Showtime ima namjeru do maksimuma iskoristiti sve potencijalne priče proizašle iz originalne serije.

Prequel serija, koja je prva u planu, donijet će nam priču o odrastanju glavnog serijskog ubojice. Kako smo vidjeli u raznim prisjećanjima u originalnoj seriji, njegovo odrastanje bilo je usmjereno na Dexterovog posvojitelja, policijskog detektiva Harryja Morgana (James Remar), koji je Dextera učio kako svoje instinkte ubojice upotrijebi za neku vrst dobra, a ne za zlo.

Showtime također priprema spin-off serije usmjerene na priče o upečatljivim serijskim ubojicama koji su pali u Dexterove ruke u originalnoj seriji. To uključuje i priču o Arthuru Mitchellu, Trinity ubojici, naizgled blagom obiteljskom čovjeku, koji vodi dvostruki život kao jedan od najubojitijih američkih serijskih ubojica. U originalnoj ga je seriji glumio vrhunski John Lithgow, što mu je donijelo i nagradu Emmy.

Planirane spin-off serije nadgledat će Clyde Phillips, koji je radio kao showrunner na prve četiri sezone originalne serije. Phillips je izrazio kako je razočaran završetkom originalne serije, s čime su se složili i mnogobrojni fanovi.

Originalna serija završila je nakon osam sezona 2013. godine, a prošle je godine stigla još jedna sezona u obliku serije Dexter: New Blood. Plan je bio u drugoj sezoni usmjeriti priču na Dexterovog sina Harrisona (Jack Alcott), ali je nedavno odlučeno kako ipak neće nastaviti s tim projektom već će se usmjeriti na druge priče.

Kada ćemo imati priliku ponovno se vratiti u Dexterov svijet za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala