Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matt Bomer i Jonathan Bailey u tajnoj su vezi
Najava mini-serije "Fellow Travelers" vraća nas u politički turbulentno doba SAD-a

Matt Bomer i Jonathan Bailey u tajnoj su vezi

Krajem ovog mjeseca na Showtime stiže nova mini-serija Fellow Travelers, koja je ovih dana predstavljena i novim službenim trailerom. Limitirana serija sastoji se od osam epizoda čija je radnja smještena u jedno od najturbulentnijih vremena u SAD-u, a prati zabranjenu ljubav usred političkog trilera.

Nova serija adaptacija je istoimenog romana Thomasa Mollona, a stvorio ju je Ron Nyswaner.

Službeni opis serije otkriva nam radnju:

Fellow Travelers epska je ljubavna priča i politički triler, koji prikazuje nestalnu romansu dva vrlo različita muškarca koji se susreću u Washingtonu McCarthyjeve ere. Matt Bomer glumi zgodnog, karizmatičnog Hawkinsa Fullera, koji održava financijski isplativu karijeru iza scene u politici. Hawkins izbjegava emotivne zavrzlame - sve dok ne upozna Tima Laughlina (Jonathan Bailey), mladića koji je prepun idealizma i religiozne vjere. Započinju romansu baš kad Joseph McCarthy i Roy Cohn objavljuju rat "subverzivcima i seksualnim devijantima", započinjući jedno od najmračnijih razdoblja u američkoj povijesti 20. stoljeća.

Tijekom četiri desetljeća pratimo naših pet glavnih likova - Hawka, Tima, Marcusa (Jelani Alladin), Lucy (Allison Williams) i Frankieja (Noah J. Ricketts) - dok im se križaju putevi kroz prosvjede protiv Vijetnamskog rata 1960-ih, disko hedonizam 1970-ih i krizu AIDS-a 1980-ih, dok se suočavaju s preprekama u svijetu i u sebi.

Serija Fellow Travelers na Showtime stiže 27. listopada dok će na Paramount+ usluzi biti dostupna 29. listopada.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala