Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 28.7.
Odličan izbor serija i novijih hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 28.7.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 28. srpnja.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:05 sati
Kad Leonardova cimera iz ćelije Joea Daviesa optuže za ubojstvo drugog zatvorenika, Leonard zamoli Willa i Geordieja za pomoć uvjeren da je Joe nevin.

Fargo, HTV 2 u 0:20 sati
Smutnyji dobivaju neočekivanoga gosta. U Kansas City iz stare domovine stiže Gaetano. Josto se privikava na svoju novu ulogu. Oraetta je uhvaćena s prstima u pekmezu. Detektiv Odis Weff istražuje pucnjavu u bolnici, a Loy provodi test koji će ugroziti status quo.

Detektiv Murdoch, HTV 2 u 1:20 sati
Murdoch istražuje ubojstvo emitirano preko novog izuma Jamesa Pendricka.

FILMOVI

Sabotaža, RTL u 21:15 sati
Arnold Schwarzenegger je iskusni vođa elitne DEA jedinice koja upada u sigurnu kuću poznatog narko kartela. Nedugo nakon ovog uspješno obavljenog zadatka, članove njegove jedinice, jednog po jednog, ubija nepoznati ubojica.

Na temelju spola, HTV 1 u 21:20 sati
Ruth Bader Ginsburg je odvjetnica i novopečena majka koja se suočava s nedaćama i brojnim preprekama u svojoj borbi za jednaka prava. Kada Ruth preuzme revolucionarni porezni slučaj sa svojim suprugom, odvjetnikom Martinom Ginsburgom, svjesna je da bi to moglo promijeniti tijek njezine karijere, ali i način na koji sudovi gledaju na spolnu diskriminaciju.

Showtime, RTL u 23 sata
Robert De Niro i Eddie Murphy čine neuobičajen policijski par čiji zadatak nije samo hvatanje kriminalaca, nego i uveseljavanje televizijskih gledatelja.

Let, Nova TV u 23:30 sati
Denzel Washington u uzbudljivom trileru Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa glumi pilota Whipa Whitakera, koji u američkoj javnosti od miljenika nacije postane omražena pijandura.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala