Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz je šef iz pakla u novoj najavi za triler seriju The Consultant
Dvostruki Oskarovac ima glavnu ulogu u seriji koja krajem veljače stiže na Amazon Prime Video

Christoph Waltz je šef iz pakla u novoj najavi za triler seriju "The Consultant"

Foto: YouTube

Nakon uzbudljive teaser najave za crnohumornu triler seriju The Consultant početkom godine Amazon Prime Video objavio je još jednu koja će vas dodatno zainteresirati za seriju te novi poster.

Dvostruki Oskarovac Christoph Waltz je Regus Patoff, konzultant koji je angažiran kako bi unaprijedio poslovanje informatičke tvrtke CompWare nakon tragične smrti direktora, a njegove neobične (sadističke) metode i čudni zahtjevi sve će dovesti u pitanje, pa čak i živote zaposlenika. „Za one koji rade od kuće, imate jedan sat da dođete ovdje ili ćete biti terminirani“, zagonetan je u traileru.

Serija istražuje zlokoban odnos između šefa i njegovih podređenih, a snimljena je prema istoimenom romanu Bentleya Littlea iz 2015. godine. Waltz je u svojoj karijeri igrao svakakve uloge, ali uloga pravog šefa iz pakla bi mogla biti najneugodnija dosad. Njegov lik Patoff uznemirujuće je hladan i sabran, otpušta zaposlenike iz trivijalnih razloga tipa ne sviđa mu se njihov miris, a sve će kulminirati kad zaposlenici otkriju da njihov novi šef možda nije onaj za kojeg se predstavlja – i tu počinje borba za život.

Autor i showrunner je Tony Basgallop, a u ostalim ulogama su Nat Wolff, Brittany O'Grady i Aimee Carrero. Epizode su režirali Daniel Attias, Charlotte Brändström, Alexis Ostrander, Matt Shakman i Karyn Kusama.

The Consultant na Prime Video stiže 24. veljače sa svih osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala