Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz igra jezive igre sa svojim zaposlenicima u seriji The Consultant
Prime Video serija predstavljena je prvom najavom, na platformu stiže u veljači

Christoph Waltz igra jezive igre sa svojim zaposlenicima u seriji "The Consultant"

Prime Video je objavio datum premijere, prve slike i prvu najavu serije The Consultant, željno iščekivane triler serije u kojoj glavnu ulogu ima dobitnik Oskara Christoph Waltz. Radnja serije smještena je u svijet razvoja igara i pratiti poslovnog savjetnika zaduženog za popravljanje tvrtkinih brojki - čak i pod cijenu nepopularnosti među zaposlenicima.

Teaser trailer nam odmah otkriva odlučnog Regusa Patoffa (Waltz), kojem uopće ne smeta činjenica da će ga zaposlenici ili mrziti ili ga se bojati. Kako bi ubrzao taj proces, on će ignorirati granice osobnog prostora zaposlenika, stavljati ih u neugodne situacije i općenito se jezivo ponašati.

Službeni opis serije otkriva detalje:

Temeljeno na istoimenom romanu Bentleyja Littlea iz 2015. godine, likovi i priča ove uzbudljive nove serije razvijaju se na nove i neočekivane načine. The Consultant je uvrnuta, humoristična triler serija koja istražuje zlokoban odnos između šefa i zaposlenika. Kada novi konzultant, Regus Patoff (Waltz) dobije zadatak popraviti poslovanje u informatičkoj tvrtki CompWare koja razvija igre i aplikacije, zaposlenici dobivaju nove zahtjeve i izazove koji sve stave u pitanje... uključujući njihove živote.

Osim Waltza u seriji također glume Nat Wolff, Brittany O'Grady, Aimee Carrero, Sloane Avery i Michael Charles Vaccaro.

Tvorac serije, producent i showrunner je Tony Basgallop, a sve epizode serije The Consultant na Prime Video bi trebale stići 24. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala