Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Biografski film o Madonni s Julijom Garner odgođen do daljnjega
Pjevačica je započela svjetsku turneju zbog čega film više nije u razvoju u Universalu

Biografski film o Madonni s Julijom Garner odgođen do daljnjega

Foto: Depositphotos

Željno očekivani biografski film o glazbenoj legendi Madonni do daljnjega odlazi na pauzu.

Projekt više nije u razvoju u studiju Universal Pictures jer ga Madonna želi osobno režirati, a kako je krenula na svjetsku turneju to do daljnjega neće biti moguće, navode izvori.

Glasine o lošoj sudbini filma krenule su čim je Madonna objavila planove za turneju koja uključuje New York, London i Pariz te koja se rasprodala u prvim minutama. Oni koji su bliski ovoj divi navode kako joj je trenutno apsolutno jedini fokus turneja, ali ona je i dalje predana snimanju filma o svom životu – jednog dana.

Biografski film o ovoj ikoni najavljen je još 2020. godine i na njemu se radilo do kraja 2022. te je Madonna radila na dva nacrta scenarija koji su obuhvatili velika razdoblja njezinog kreativnog i privatnog života. Prvi scenarij napisala je s Diablo Cody čiji je napredak dijelila na društvenim mrežama, a drugi scenarij, onaj koji je na kraju i odobrila, radila je s Erin Cressida Wilson (Djevojka u vlaku, Tajnica). Vijest o tome da je uloga ponuđena Juliji Garner potvrđena je još prošlog lipnja.

Madonna je dosad režirala jedan kratki film (Secret Project Revolution) te dva dugometražna, crnu komediju Dotaknuti dno koja je dobila izrazito negativne kritike zatim povijesnu romantičnu dramu W.E. koja je neslavno prošla u kinima, ali je podijelila kritičare koji su ipak mahom hvalili kostimografiju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala