Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julia Garner mogla bi zaigrati Madonnu u novoj biografskoj drami
Studio Universal ponudio je ulogu talentiranoj, nagrađivanoj glumici

Julia Garner mogla bi zaigrati Madonnu u novoj biografskoj drami

Foto: Depositphotos

Ime Julije Garner u posljednje vrijeme čujemo sve češće, a među odličnim ulogama koje je odigrala ponuđena joj je nova i to jedne i jedinstvene Madonne.

Universal radi biografsku drami o pop ikoni i za tu ulogu žele baš Garner, glumicu koja je sve oduševila ulogom Ruth Langmore u dramskoj seriji Ozark čija je posljednja sezona od nedavno dostupna na Netflixu te koja se našla u ulozi poznate prevarantice Anne Delvey u također Netflixovoj drami Projekt Anna.

Garner je već mjesecima apsolutni favorit za ulogu, a projekt će nadgledati i sama Madonna koja će imati i redateljsku ulogu. Garnerina ekipa trenutno razmišlja o ponudi, a pouzdani izvori navode kako će prihvatiti ulogu. Za ulogu Madonne ozbiljno su se razmatrale Florence Pugh, Alexa Demie, Bebe Rexha i Sky Ferreira. Zasad nije poznato kad bi produkcija trebala krenuti niti tko bi se mogao naći u ostalim ulogama.

Radnja filma će pratiti rane dane po mnogima kontroverzne umjetnice i kraljice transformacije i glazbe. Jedna od direktorica Universala Donna Langley uspjela je doći do scenarija u priličnoj konkurenciji jer su za njega bili zainteresirani svi veliki studiji, a za produkciju se navodi Amy Pascal.

Madonna je o projektu izjavila kako se nada da će uspjeti prikazati nevjerojatno putovanje na koju ju je život odveo kao umjetnicu, glazbenicu, plesačicu – ljudsko biće koje samo želi opstati u ovom svijetu. "Fokus ovog filma uvijek će biti glazba. Glazba je ono što me drži, a umjetnost je ono što me održava živom. Ima toliko neispričanih i nadahnjujućih priča i tko ih može bolje ispričati od mene. Jako je bitno da baš ja svojim glasom i svojom vizijom vodim ovu ludu priču", rekla je o projektu u službenoj izjavi.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala