Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bob Odenkirk nakon Better Call Saul u seriji Lucky Hank koja ima novi trailer
Novi promo video za seriju koja na AMC+ stiže 19.3.

Bob Odenkirk nakon "Better Call Saul" u seriji "Lucky Hank" koja ima novi trailer

Foto: YouTube

Odlična kriminalistička dramska serija Better Call Saul možda je završila, ali Bob Odenkirk vraća se na AMC s novom serijom Lucky Hank za koju je jučer predstavljen novi teaser trailer.

U početku produkcije poznata kao Straight Man, serija je ovog mjeseca dobila novi naslov Lucky Hank te ima osam epizoda i govori o krizi srednjih godina, a radnjom je smještena na Railton College. Seriju u prvom licu prepričava William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk) koji je predsjedatelj katedre za engleski jezik na koledžu kojem kronično nedostaje novaca u zapuštenom pojasu Pennsylvanije te koji ne želi odustati od zamisli da njegov odsjek dobije prijeko potreban novac.

Mireille Enos, koju znamo još iz krimi dramske serije Ubojstvo, nalazi se u ulozi njegove supruge Lily Devereaux, zamjenice ravnatelja u lokalnoj srednjoj školi, a Olivia Scott Welch igra njihovu kćer Julie koja nema nikakav posao, već živi uz pomoć roditelja. U ostalim ulogama su Diedrich Bader, Sara Amini, Cedric Yarbrough i Suzanne Cryer.

Serija je nastala prema romanu Straight Man iz 1997. godine Richarda Russoa koji je 2002. dobio Pulitzerovu nagradu za književno djelo za roman Empire Falls. Straight Man je inspiriran Russovim danima kad je i sam bio predavač na sveučilištima u Illinoisu, Connecticutu i Pennsylvaniji. Aaron Zelman i Paul Lieberstein napravili su adaptaciju scenarija te su showrunneri serije, a režiser jedne od epizoda je Peter Farrelly.

Serija Lucky Hank na streaming AMC+ stiže 19. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala