Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Cena je dio epske laži Zaca Efrona i njegovih prijatelja u filmu Ricky Stanicky
Trailer za film "Ricky Stanicky" priča o najboljem čovjeku u povijesti - samo što on ne postoji

John Cena je dio epske laži Zaca Efrona i njegovih prijatelja u filmu "Ricky Stanicky"

Amazon i MGM Studios su ovih dana objavili prvi trailer za film Ricky Stanicky, najnoviji humoristični film oznake R od legendarnog redatelja komedija Petera Farrellyja, koji stoji iza urnebesnih naslova kao što su Glup i gluplji i Svi su ludi za Mary.

Glavne uloge u filmu imaju John Cena, Zac Efron, Jermaine Fowler, Andrew Santino i William H. Macy, a priča se vrti oko jedne laži iz mladosti koja je s godinama otišla predaleko i trojicu prijatelja dovela u škripac.

Dok su bili mlađi, trojica prijatelja Dean, JT i Wes (Efron, Santino i Fowler) našli su se u nevolji. Kako bi se spasili problema izmislili su lik Rickyja Stanickyja na kojeg su prebacili krivnju. Dvadeset godina kasnije, ova trojka i dalje koristi lik Rickyja kad god trebaju bilo kakvu izliku. Stvari su tekle glatko dok njihove partnerice nisu počele sumnjati u tog zagonetnog Rickyja i odlučile da je vrijeme da ga upoznaju. Umjesto da priznaju svoju višegodišnju laž, prijatelji su se odluči na radikalan potez.

Kako bi svojim boljim polovicama doveli lik nepostojećeg prijatelja, oni unajmljuju glumca "Rock Harda" Roda (Cena) da preuzme ulogu Rickyja. Na prvu se čini kako će sve proći glatko, sve dok Rod malo preozbiljno ne shvati zadatak i postane pravi Ricky.

Film je u pripremi već 14 godina, James Franco je prvo trebao biti glavni lik pa je uloga prešla Jimu Carreyju da bi napokon prije par godina odlučeno kako će Cena biti Ricky. Kako se Cena snašao u toj ulozi doznat ćemo 7. ožujka kada film Ricky Stanicky stigne na Prime Video.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala