Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Giancarlo Esposito ne može pobjeći od svoje nasilne prošlosti u novom traileru za Parish
Esposito se vraća na AMC u željno iščekivanom kriminalističkom trileru u ožujku

Giancarlo Esposito ne može pobjeći od svoje nasilne prošlosti u novom traileru za "Parish"

Giancarlo Esposito se konačno sprema za povratak na AMC, ali iako ovaj put možda glumi bolju osobu od Gusa Fringa, još uvijek ne može pobjeći od zločinačkog života. Novi trailer za triler od šest epizoda Parish pokazuje kako se zvijezda serija Breaking Bad i Better Call Saul nevoljko vraća na svoj stari posao vozača, koji ga vraća i na put nasilja i do novih sukoba i krvoprolića s brutalnim zločinom sindikat. Radi svoje obitelji, međutim, on jedva čeka konačno pronaći izlaz zauvijek, čak i ako to znači počiniti još nekoliko grijeha.

U središtu serije Parish je Gracian "Gray" Parish (Esposito), obiteljski čovjek koji je naizgled preokrenuo svoj život i postao otac i suprug pun ljubavi s biznisom luksuznih automobila koji napreduje. Nasilno ubojstvo njegova sina i raspad njegove tvrtke, međutim, dokazali su da nije u potpunosti pobjegao od svoje prošlosti.

Njegovi razlozi za povratak kriminalu ovoga su puta drugačiji, jer na početku trailera izjavljuje da bi učinio sve za svoju obitelj. To znači da treba iskoristiti svoje posebne vještine vozača auti za bijeg i još jednom zaprljati ruke po nalogu nekih sumnjivih osoba, čak i ako su njegova žena i kći ozbiljno zabrinute zbog svega. Prije nego što izgubi kontrolu nad situacijom, Gray ima plan kako se osvetiti ljudima koji su mu život odveli u krivom smjeru i, nadamo se, izvući sebe i svoju obitelj iz kruga nasilja.

U ovaj svijet uz Esposita ulazi glumačka ekipa prepuna talenta, među kojima su Zackary Momoh, Paula Malcomson, Skeet Ulrich, Bonnie Mbuli, Ivan Mbakop, Arica Himmel i Dax Rey. Uz njih će se pojaviti i Bradley Whitford u redovnoj te Amanda Brugel u gostujućoj ulozi.

Temeljena na britanskoj seriji The Driver, serija Parish dolazi od sukreatora originalne serije Dannyja Brocklehursta, a Eduardo Javiero Canto i Ryan Maldonad bit će showrunneri serije.

Esposito će se sa serijom Parish vratiti na AMC i AMC+ 31. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala