Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


SP u nogometu: Hrvatska protiv Kanade traži prvu pobjedu
Hrvatska i Kanada igraju ove nedjelje od 17h u drugom kolu skupine F Svjetskog prvenstva

SP u nogometu: Hrvatska protiv Kanade traži prvu pobjedu

Foto: fifa.com

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je neriješeno s Marokom u prvom kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru, a ove ih nedjelje u drugom kolu očekuje novi protivnik: Kanada.

"Kanada je sigurno opasan protivnik, igrali su i bolje nego na nekim prošlim utakmicama. Moramo biti oprezni protiv njih. Nema lakog protivnika u skupini, njihovo je pravo da nadaju, da su ambiciozni, ali naš je cilj dobiti", rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Kanadski izbornik John Herdman najavio je da će njegova momčad srušiti Hrvatsku, koristivši kraticu za vulgaran rječnik.

"Svatko od nas izbornika i svoj stil komunikacije. Gospodin se tako izrazio, ne znam koliko je to lijepo i fino, ali to je njegovo pravo. Nećemo se na to osvrtati. Moramo na terenu pokazati da smo bolja momčad i na terenu govoriti. To je njegovo pravo, a svatko komentira kako smatra da je najbolje", objasnio je Dalić.

Kanadi je ovo tek drugi nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a do sada nisu zabili niti jedan jedini gol. Prvi su puta igrali na prvenstvu 1986. kada nisu prošli grupnu fazu, gdje su izgubili sve tri utakmice bez zabijenog jednog gola. Na ovom su prvenstvu prvu utakmicu protiv Belgije također izgubili bez zabijenog gola.

Hoće li se nastaviti taj niz ili će Hrvatska ući u povijest kao prva momčad za njihov povijesni prvi gol na Svjetskom prvenstvu doznat ćemo u nedjelju 27. studenog u 17h kada će ove momčadi istrčati na teren.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala