Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO odobrio 3. sezonu za seriju Bijeli lotos
Odlična gledanost i reakcija publike već su osigurane novu sezonu

HBO odobrio 3. sezonu za seriju "Bijeli lotos"

Foto: YouTube

Crnohumorna serija Bijeli lotos dobila je zeleno svjetlo za još jednu sezonu!

Vijest o trećoj sezoni stiže dok je u tijeku prikazivanje druge na HBO kanalu i streamingu: prikazano je tek tri od sedam epizoda, ali zbog odlične gledanosti i reakcije publike serija će se nastaviti. Antologijska serija i u novoj sezoni će pratiti novu grupu gostiju na sasvim novoj lokaciji resorta Bijeli lotos – radnja prve sezone bila je smještena na Havajima, druga je na Siciliji, a za treću ćemo tek saznati.

Izvršna potpredsjednica HBO Programminga i voditeljica HBO-ovih dramskih serija i filmova Francesca Orsi otkrila je kako su svi oduševljeni uspjehom serije s obzirom na to kako njezin autor Mike White nije imao jednostavan zadatak jer se produkcija odvijala tijekom pandemije „ali on je uspio napraviti jednu od najtraženijih i najhvaljenijih serija“, rekla je. „Ipak, on je u drugoj sezoni nastavio s još većim uspjehom i to je još jedan dokaz Mikeove sirove, jedinstvene vizije. Njegova hrabrost da istraži ljudsku psihu uz njegov humor i stil režije sve nas vuku u taj resort. Ne možemo biti sretniji što ćemo dobiti priliku zajedno raditi na trećoj sezoni“, dodala je Orsi.

Prva sezona serije Bijeli lotos na HBO je stigla u srpnju 2021. godine i odmah je postala veliki hit te je bila nominirana za 20 Emmyja od kojih je osvojila njih 10 uključujući one za najbolju limitiranu ili antologijsku seriju te za Jennifer Coolidge i Murraya Bartletta za sporednu glumicu i sporednog glumca. Coolidge je jedina od glumačke ekipe koju gledamo i u drugoj sezoni, a ostatak ekipe čine Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Theo James, Meghann Fahy, Haley Lu Richardson i Will Sharpe. Mike White osmislio je seriju, a ujedno je njezin redatelj i izvršni producent.

Bijeli lotos premijerno se prikazuje i na našem HBO kanalu i streamingu HBO Max: nove epizode stižu ponedjeljkom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala