Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 19.11.
Veliki izbor filmskih hitova te finale emisija "Zvijezde pjevaju" i "Život na vagi"

TV Preporuke dana – Subota 19.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Nikad uzbudljivija i neizvjesnija sezona završit će istim takvim velikim finalom u dva kruga! Tko će ponijeti laskavu titulu pobjednika showa Zvijezde pjevaju?

Život na vagi, RTL u 20:15 sati
Finale napete natjecateljske emisije!

FILMOVI

Lawrence od Arabije, HTV 3 u 20:05 sati
Povijesni spektakl za mnoge je jedan od najboljih filmova svih vremena. Više puta u sličnim anketama proglašavan najboljim britanskim filmom svih vremena, Lawrence od Arabije od početka je bio osuđen na nagrade, osvojivši tako 1963. godine 7 Oscara, među kojima i one za najbolji film i režiju.

Katar se priprema, HTV 2 u 20:15 sati
Dokumentarni film govori o prednostima koje će ovakvo veliko natjecanje donijeti domaćem društvu te izazovima s kojima su se susreli u procesu pripreme. Kroz 50 zanimljivih minuta predstavljeni su svi stadioni i prateća infrastruktura koja Katarcima ostaje kao naslijeđe.

Jack Reacher: Nema povratka, Nova TV u 20:15 sati
Jack Reacher bivši je vojni policajac i potpuni usamljenik. Nema obitelji niti ikakva vlasništva. Nema obveza ni straha, nema ništa - osim jakog osjećaja za pravdu. Zbog toga mora nadmudriti i nadvladati pravu vojsku zločinaca, jer kada Reacher naiđe na nevolju, ne može odustati. Nijednom. Nikada.

Austin Powers u Goldmemberu, RTL 2 u 20:15 sati
Udruživši se s tajanstvenim Goldmemberom (Mike Myers), Dr. Evil (Mike Myers) ponovno planira pokoriti cijeli svijet, ovaj put uz pomoć putovanja kroz vrijeme. Evil se namjerava vratiti u prošlost te oteti Nigela Powersa (Michael Caine), najpoznatijega britanskog špijuna i Austinova (Mike Myers) oca.

Savršena meta, Nova TV u 22:40 sati
Kada misija američke vojske u Etiopiji krene po zlu, njihov najbolji snajperist Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) ostavljen je na milost i nemilost u neprijateljskoj zemlji. Razočaran u sustav i vrijednosti američke vojske, Swagger nestaje bez traga i započinje samotnjački život duboko u šumama Rocky Mountainsa, daleko od svih veza s američkom vladom i vojskom.

Slučajni svjedok, HTV 1 u 23:10 sati
Frank Morrison (John Travolta) liječeni je alkoholičar koji se bori za spas obiteljskog posla u brodogradnji. Razveden je od supruge Susan, a njihov je sin Danny (Matt O Leary) sve češće na policijskim postajama. Susan (Teri Polo) se udaje za šarmantnog Ricka (Vince Vaughn) i Frank misli da bi on mogao srediti problematičnu financijsku situaciju u obitelji te istodobno pomoći Dannyju, ali Danny ubrzo počinje Franku pričati uznemirujuće priče o Ricku.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala