Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 5.11.
Veliki izbor filmskih hitova novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Subota 5.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Ostalo je samo pet parova koji će ove subote pjevati pjesme iz četiri različita žanra.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:15 sati
Nakon ubrzanog tečaja o uzgoju jabuka Zac Efron i Darin Olien odlaze u Peru kako bi se pozabavili krioprezervacijom krumpira, biopiratstvom i sportom daskanja na pijesku.

FILMOVI

Paralelne majke, HTV 3 u 20:05 sati
Dvije žene, Janis i Ana, zajedno se nalaze u bolničkoj sobi gdje svaka očekuje rođenje djeteta. Niti jedna niti druga nisu u vezi, a obje su zatrudnile igrom slučaja. Sredovječna Janis ne žali za trudnoćom i poprilično je ushićena. Adolescentica Ana s druge se strane kaje, a usto je uplašena i traumatizirana.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:15 sati
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru!

Nevjerojatan život psa Enza - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Denny, vozač trkaćeg automobila, u potpunosti je posvećen svom gotovo ljudskom psu Enzu. Enzo je Dannyju više od kućnog ljubimca, on mu je najbolji prijatelj. Kada Denny upoznaje učiteljicu Eve; zaljube se, vjenčaju i dobiju dijete. Uz podršku Eve i Enza Denny uči kako biti obiteljski čovjek u kriznim trenutcima, koristeći lekcije koje je naučio na stazi.

Matrix reloaded, RTL 2 u 20:15 sati
Nakon što su ga Morpheus i Trinity oslobodili nadzora strojeva i virtualnog života, mladi Neo još uvijek sasvim ne vjeruje da je Odabrani koji bi, prema tvrdnjama proročice Oracle, ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Zion mogao osloboditi zatočeništva u parazitskoj Matrici.

Pričaj s njom, HTV 3 u 22:20 sati
Zastor se diže i otkriva kafić Müller. I dvojicu muškaraca koji sjede. Ne poznaju se. Oni su Benigno (mladi bolničar) i Marco (pisac u svojim ranim četrdesetima). Na pozornici, uz drvene stolce i stolove, dvije su žene. Sklopljenih očiju i ispruženih ruku, kreću se uz glazbu Henryja Purcella.

Opstanak, RTL u 22:30 sati
Skupina stručnjaka za bušenje nafte nakon pada aviona završi duboko u planinama Aljaske. Uz nepodnošljivu hladnoću ova mala skupina mora se suočiti i sa čoporom gladnih vukova.

Bez sna, Nova TV u 22:40 sati
Vincent Downs lasvegaški je policajac koji, zahvaljujući korumpiranom kolegi, bude uvečen u mrežu laži i izdaje. Nakon što pljačka koju je prisiljen izvesti pođe po krivu, skupina okrutnih kriminalaca odluči izravnati račune tako što otmu njegovog sina. Vincent sada ima samo jednu noć da pronađe otmičare, spasi sina i pri tom izbjegne pažnju unutarnje kontrole.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala