Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 22.10.
Nove epizode emisija i serija te filmski hitovi od kojih nas čeka jedna premijera: "Nož u leđa" s vrhunskom glumačkom ekipom

TV Preporuke dana – Subota 22.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
Treću emisiju obilježit će novi žanr, hip hop i povratnički žanr, mjuzikl!

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:20 sati
Zac Efron i Darin Olien isprobavaju život u otmjenom eko selu predanom ostavljanju što manjeg otiska na okolišu, posjećuju utočište divljih životinja i uživaju u izletu i vožnji na zip-lineu u Kostariki.

FILMOVI

Paklena kuhinja, Doma TV u 19:55 sati
Kuhar Adam Jones imao je sve - i sve je izgubio. Rock zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio - drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa.

Brži od pravde, Nova TV u 20:15 sati
Konačno dočekavši slobodu nakon deset dugih godina, Driver (Dwayne Johnson) ima smrtonosan plan… ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop (Billy Bob Thornton), policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer (Oliver Jackson-Cohen), ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja. Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt.

Nož u leđa - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Radnja filma vrti se oko obiteljskog okupljanja koje krene po krivu nakon smrti 85-ogodišnjeg Harlana Thrombeyja, glave obitelji. U njihov obiteljski dom dolaze dva detektiva kako bi istražili smrt i otkrili skrivene obiteljske tajne.

Bratstvo lopova, RTL 2 u 20:15 sati
Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Angelesa…

Savršena formula, HTV 1 u 22:45 sati
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče.

Bourneova nadmoć, RTL u 22:50 sati
Hvaljen kao jedan od najboljih akcijskih trilera novog tisućljeća, film broji nekoliko priznatih filmskih nagrada i mnogo različitih nominacija, od kojih su najznačajnije nagrada Saturn te filmske nagrade MTV-a.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala