Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.10.
Nova epizoda showa "Zvijezde pjevaju" te filmski hitovi u raznim terminima

TV Preporuke dana – Subota 15.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:15 sati
U drugoj emisiji parovi izvode pop i rock pjesme. No, ovaj put kraj emisije neće svima donijeti veselje.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HTV 2 u 21:10 sati
Prije nego što je krenuo u Pariz kako bi saznao više o njegovu vodovodnom sustavu, Zac Efron pridružio se prijateljici Anni Kendrick na predavanju o H20.

FILMOVI

Kraljevstvo izlazećeg mjeseca, HTV 3 u 20:05 sati
Dvoje će se mlađahnih ljubavnika uputiti u nepoznato i izazvati pravi kaos u svom lokalnom mjestašcu. Cijela će se zajednica dignuti na noge i krenuti u potragu za odbjeglim tinejdžerima. Gdje i kada će ih pronaći?

San Andreas, Nova TV u 20:15 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

Mala Italija - TV PREMIJERA, RTL u 20:15 sati
Ova nas komedija vodi u svijet jednog od najživljih kvartova u New Yorku, Malu Italiju, u kojoj su se dvije obitelji pronašle na suprotnim stranama. Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pizze, film donosi sve što nam treba za romantičnu večer.

Zgodna žena, RTL u 22:15 sati
Jedan od najvećih hitova 1990-ih, film o kojem su se pisali poticajni eseji i studije kao reprezentu ondašnjeg američkog duha vremena.

Spider-Man: Povratak kući, Nova TV u 22:25 sati
Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj. Pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao.

Prije nego što zaspim, HTV 1 u 23:05 sati
Christine Lucas (Nicole Kidman) svakoga se jutra budi u nepoznatoj sobi pokraj nepoznatog muškarca (Colin Firth). Ne zna gdje se nalazi niti tko je ona. Ubrzo saznaje da je nepoznat čovjek njezin suprug Ben i da nakon prometne nesreće koju je doživjela svaki dan izgubi nanovo pamćenje čim zaspi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala