Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uvodna špica Zmajeve kuće podijelila obožavatelje
U drugoj epizodi mogli smo vidjeti i čuti uvodnu špicu čija je glazba istoj onoj iz "Igre prijestolja"

Uvodna špica "Zmajeve kuće" podijelila obožavatelje

Foto: YouTube

Zmajeva kuća već je prvom epizodom apsolutno osvojila gledatelje, a premijera druge sezone svakako je obožavatelje opet ostavila bez daha.

Tek smo u drugoj sezoni mogli vidjeti uvodnu špicu i popratnu glazbu: animiranu sekvencu u kojoj se krv pojavljuje iz raznih simbola na podu kamenog grada. Gledatelji tako mogu pratiti rijeku krvi koja prolazi gradskim ulicama i na kraju postaje prepoznatljivi znak kuće Targaryen. Ono što je bitnije za istaknuti jest glazba koja je ista kao ona iz Igre prijestolja! Melodija koju je skladao Ramin Djawadi, koji je radio glazbu i za originalnu seriju, postala je i zaštitni znak spin off-a.

„Zbilja smo htjeli ostaviti prepoznatljivost iz originalne serije u Zmajevoj kući. Čut ćemo pjesme kojih se sjećamo iz originalne serije, ali kako su ovo novi likovi i radnja je smještena 200 godina ranije tako će biti i puno sasvim novih melodija“, rekao je već Djawadi dok još nije bilo poznato javnosti da će uvodna glazba biti ista.

Nakon odlične gledanosti prve epizode Zmajeve kuće i zelenog svjetla za drugu sezonu, jučer je prikazana druga epizoda te je također privukla gledatelje i pozornost zbog svojih teških scena. U glavnim ulogama su Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans.

U nastavku možete pogledati najavu za treću epizodu koja se na HBO kanalu premijerno prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro te kasnije istog dana u udarnom terminu u 20 sati.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala